Life

Teo Trandafir a împlinit 55 de ani. Ce își dorește vedeta de ziua ei și cum se răsfață

Teo Trandafir a împlinit 55 de ani astăzi și are grijă să se răsfețe alături de fiica ei. Ce a pregătit aceasta și ce dorințe are?
02.06.2023 | 11:21
Teo Trandafir a implinit 55 de ani Ce isi doreste vedeta de ziua ei si cum se rasfata
Teo Trandafir a împlinit 55 de ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. O știm de pe micile ecrane de mai bine de două decenii, iar de fiecare dată a reușit să fie o prezență cât se poate de plăcută, atât pentru invitați, cât și pentru publicul larg.

Teo Trandafir a împlinit 55 de ani

Teo Trandafir se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. A bifat o carieră impresionantă, construită cu multă muncă. De asemenea, aceasta are și o fiică, pe Maia, care i-a completat perfect viața.

ADVERTISEMENT

Acum, când împlinește 55 de ani, vedeta are de gând să se răsfețe. Ea și fiica ei își fac toate poftele vineri și nu se uită deloc în jur. Să nu uităm că vedeta a urmat și o dietă drastică o bună perioadă de timp pentru a ajunge la greutatea dorită. 

Chiar și așa, când vine vorba de o aniversare, Teo Trandafir încearcă să mai lase de la ea. Vedeta nu este pasionată de dulciuri, însă are o slăbiciune pentru tortul de mousse de ciocolată. Iar cel mai probabil pe acesta îl va avea și de ziua ei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta susține că a învățat să consume cantități mici. La rândul ei, Maia, fiica sa, nu este nici ea o mare iubitoare de dulciuri. Drept urmare, pentru vedetă nu este deloc dificil să se abțină când vine vorba de anumite mâncăruri.

Ce îți dorește vedeta de ziua ei

„Cu siguranță, mousse de ciocolată, pentru că este tortul meu preferat și știu și de unde să îl iau. De obicei nu sunt pasionată de dulciuri, dar în momentul în care este ceva ce m-ar tenta, nu mă dau înapoi, mai ales că toți colegii mei îmi știu gusturile și îmi pun deoparte o bucățică mică.

ADVERTISEMENT

Le prefer pe cele cumpărate pentru că sunt mai elaborate. Eu mănânc cantități mici și nu am cum să fac în casă o tavă cu dulciuri care nu se vor mânca niciodată, mai ales că nici Maia nu este mare amatoare de dulciuri.”, a spus Teo Trandafir, potrivit playtech.ro.

Ce își dorește Teo Trandafir la aniversarea celor 55 de ani? Vedeta se declară un om cât se poate de împlinit. Se bucură de această zi atât cât poate, însă nu are nicio așteptare de la nimeni și nimic.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea tv speră doar ca toți cei din jurul ei să fie binecuvântați. De asemenea, aceasta a mai adăugat că nu își dorește nici cadouri și că niciodată nu a avut astfel de dorințe. ”Îmi doresc să ne bucurăm de ziua asta care este o zi ca oricare altă. Nu mi-am dorit niciodată nimic anume”, a mai completat ea.

ADVERTISEMENT