Life

Mona de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubit. Ce i-a făcut Cristian Jitaru

Mona, una dintre concurentele emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei, a povestit care a fost motivul real pentru care s-a despărțit de Cristian Jitaru.
03.08.2021 | 18:58
Mona de la Puterea Dragostei sa despartit de iubit Ce ia facut Cristian Jitaru
Mona de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubit. Ce i-a făcut Cristian Jitaru. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 29 de ani este extrem de dezamăgită de partenerul de viață alături de care se vedea până la adânci bătrâneți. Mona și Cristian Jitaru s-au despărțit după ce bărbatul ar fi călcat strâmb.

Mona de la Puterea Dragostei a mărturisit că există poze în care iubitul ei apare în compania uneia dintre prietenele sale, dovadă că a luat decizia de a spune „stop” relației amoroase.

ADVERTISEMENT

Mona de la Puterea Dragoste, momentul adevărului. De ce a pus capăt relației cu Cristian Jitaru

Deși s-a separat de Cristian Jitaru, fosta participantă de la Kanal D nu înțelege de ce a fost trădată în acest fel. Mona nu crede în explicațiile care i se dau, chiar dacă cei doi spun că nu au nicio legătură.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este convinsă că iubitul ei ascunde adevărul, de aici și schimbările care au intervenit în povestea lor de dragoste.

ADVERTISEMENT

„Am încercat să vorbesc cu ei. Mi-au zis că nu se întâmplă nimic. Sunt doar niște poze. Păi, tu dormeai și nu am vrut să te deranjăm. Tot nu explică faptul că se țin de mână, ceea ce spun ei nu are nicio relevanță.

Ceva nu se leagă.  Dacă ar fi fost să fie ceva între ei nu s-ar fi chinuit să îmi dea explicații. Se pare că s-a schimbat totul, deși nu mă gândeam”, a spus tânăra pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Mona și Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei aveau planuri de nuntă

În altă ordine de idei, Mona de la Puterea Dragostei a ținut să mai adauge că era pe cale să ajungă la altar cu iubitul ei. Cei doi discutau despre căsătorie și chiar aveau de gând să stabilească o dată pentru cununie.

În acest moment fosta concurentă de la Kanal D nu știe ce să facă sau dacă este cazul să-i mai ofere o șansă. Cei doi împart aceeași cameră, Mona precizând că are încredere că timpul va rezolva totul.

ADVERTISEMENT

„Voiam să punem cununia civilă, să ne mutăm împreună. Încă nu am avut o cerere, nu am apucat să avem o cerere oficială, vorbeam despre asta. El îmi spune același lucru.

Stăm în aceeași cameră pentru că nu aveam altă opțiune. Pot să spun un singur lucru… Nu știu pe cine să cred, pozele sau varianta lor. Nu ar fi putut să îmi facă treaba asta(  n.r. prietena mea)… Nu pot să cred ce mi se întâmplă.

Timpul vindecă toate rănile. Îl iubesc destul de mult, dar sunt rănită de ceea ce a făcut. Poate da, poate nu, poate îmi voi reface viața”, a mai spus fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT