Sport

Mondialul nu se vede la TV din camera de hotel! Vești proaste pentru fanii care se deplasează în Qatar

Campionatul Mondial din Qatar va debuta pe 20 noiembrie, iar fanii care se vor deplasa în Qatar nu vor putea urmări meciurile la televizoarele din camerele de hotel.
05.10.2022 | 09:35
Mondialul nu se vede la TV din camera de hotel Vesti proaste pentru fanii care se deplaseaza in Qatar
Fanii care se vor deplasa în Qatar pentru Turneul Final au primit o veste proastă. Mondialul nu se vede și la televizoarele din hoteluri. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Campionatul Mondial din Qatar are loc în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar pe lângă regulile stricte pe care vor trebui să le respecte, fanii care vor călători în Qatar au primit o altă veste proastă.

Fanii care vor merge în Qatar nu vor putea urmări meciurile de la Mondial la TV

Cu 6 săptămâni înainte de startul Turneului Final, fanii care se vor deplasa în Qatar au primit vești proaste. Potrivit Daily Mail, suporterii care se vor caza la hotel nu vor putea urmări partidele de la Mondial la televizor.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că vor fi nevoiți să plătească zeci de mii de euro pentru camerele de hotel, fanii din toată lumea nu vor putea viziona meciurile de la Cupa Mondială decât dacă vor păși pe stadion.

Motivul este de natură financiară, deoarece hotelurile din Doha sunt nevoite să achite 27.600 de euro pentru a putea transmite meciurile de la BeIN Sports, iar nu toți sunt dispuși să plătească.

ADVERTISEMENT

Fanii din Qatar, nevoiți să respecte reguli stricte în Qatar

Pentru suporterii care vor călători în Orientul Mijlociu vestea vine cum nu se putea mai rău. Qatarul a aplicat o serie de reguli stricte care vor trebui respectate de fanii care vor călători în țara gazdă de anul acesta.

În caz contrar, pedepsele sunt extrem de mari, iar suporterii se pot alege și cu condamnări de până la 7 ani de închisoare.

ADVERTISEMENT

Astfel, pe lângă faptul că nu se pot bucura de prea multe oportunități, fanii care vor merge în țara gazdă a celei mai scumpe Cupe Mondiale din istorie nu se pot bucura nici de meciurile de la TV.

Suporterii nu vor avea liber la alcool și la petreceri

Campionatul Mondial din Qatar va aduce în Orientul Mijlociu oameni din toată lumea. Acest aspect a făcut ca organizatorii celui mai așteptat eveniment al anului în fotbal să ia măsuri.

ADVERTISEMENT

Suporterii care vor veni în Qatar au fost atenționați în privința faptului că homosexualitatea nu este permisă, iar mai mult decât atât gesturile de tandrețe în public sunt interzise.

”Sexul este scos din meniu, doar dacă nu mergi în calitate de cuplu căsătorit. În mod clar vor fi reguli stricte împotriva aventurilor de o noapte la acest turneu. Practic, va exista o interdicție la sex la această ediție a Cupei Mondiale, pentru prima dată în istorie.

Nu vor fi deloc petreceri, toți trebuie să fie atenți la acest lucru, asta dacă nu își doresc să se supună riscului de a ajunge în închisoare. Fanii trebuie să fie pregătiți”, a declarat o sursă din poliția britanică.

  • 220 de miliarde de dolari a costat organizarea Campionatului Mondial din Qatar
ADVERTISEMENT