News

Monica Anisie, ministrul Educației, avertisment pentru elevi și profesori legat de fenomenul fake news! „MEC va anunța în scurt timp ce se va întâmpla cu anul școlar”

29.03.2020 | 10:50
Monica Anisie ministrul Educatiei avertisment pentru elevi si profesori legat de fenomenul fake news MEC va anunta in scurt timp ce se va intampla cu anul scolar
ADVERTISEMENT

Monica Anisie, ministrul Educației a lansat un avertisment pentru elevi și profesori legat de fenomenul fake news! Aceasta a scris pe o rețea de socializare că “în scurt timp” ministerul pe care îl conduce va transmite ce se va întâmpla cu examenele naţionale și când vor putea fi reluate cursurile.

Monica Anisie, ministrul Educației, avertisment pentru elevi și profesori legat de fenomenul fake news!

De altfel, în postarea de pe Facebook, Anisie a ținut să sublinieze că în spaţiul public circulă tot felul de ştiri false, iar actorii din sistemul de educaţie trebuie să aibă grijă să se informeze din surse oficiale.

ADVERTISEMENT

“În zilele acestea, mai mult decât oricând, ar trebui să fim mai buni, mai atenţi şi mai înţelepţi şi să nu credem orice ştire falsă!!!

Monica Anisie, ministrul Educației, avertisment pentru elevi și profesori legat de fenomenul fake news!

Dragi elevi şi studenţi, stimaţi colegi, fiţi atenţi că în spaţiul public circulă tot felul de ştiri false! Nu vă lăsaţi manipulaţi şi informaţi-vă din surse oficiale!

ADVERTISEMENT

Vă rog să aveţi încredere că, în scurt timp, MEC va transmite ceea ce se va întâmpla cu examenele naţionale, când vom putea relua cursurile şi care vor fi deciziile cu privire la susţinerea licenţei/dizertaţiei/titularizarii/examenelor pentru gradele didactice etc”, a afirmat ministrul Monica Anisie.

Mai mult de atât, Monica Anisie a precizat că toate deciziile privind sistemul de educaţie pentru următoarea perioadă “depind de evoluţia pandemiei de COVID-19”.

ADVERTISEMENT

“Cum bine se ştie, toate acestea depind de evoluţia pandemiei cu COVID-19!! Vă propun să ne asigurăm că suntem în siguranţă şi sănătoşi!”, a mai spus ministrul Monica Anisie.

Vă readucem aminte că în ultima perioadă au existat în spațiul public mai multe variante legate de continuarea anului școlar.

ADVERTISEMENT

Astfel, s-a discutat de la sistarea orelor până la date exacte, dar Anisie spune că deocamdată nimic nu este oficial.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT