Life

Scene marcante pentru Monica Bârlădeanu la filmările serialului “Vlad”: “Ne-am prăvălit unii peste alții”

Monica Bârlădeanu, frumoasa actriță, celebră atât în România cât și peste hotare, este protagonista serialului de succes Vlad și are în portofoliu numeroase proiecte de succes.
24.11.2021 | 16:13
Scene marcante pentru Monica Barladeanu la filmarile serialului Vlad Neam pravalit unii peste altii
Monica Bârlădeanu a jucat în serialul Vlad, difuzat de ProTv. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Actrita interpretează rolul arlei Dumitrache, în producția Vlad, o femeie seducătoare, care apare în viaţa lui Ştefan şi care vrea să îl cucerească, deşi acesta este însurat cu Eliza şi are şi un copil.

Monica Bârlădeanu a acceptat această provocare, de a intra în pielea personajului, atunci când i s-a propus rolul iar acum se bucură de un succes mare atât în România, cât și pe micile ecrane din alte țări.

ADVERTISEMENT

 “Am recuperat viața mea obișnuită, libertatea de a călători”

Într-un interviu oferit pentru unica.ro, vedeta a subliniat că cele mai bune lucruri care i s-au întâmplat anul acesta sunt legate de prieteni, de libertate și se bucură nespus toate lucrurile frumoase din viața ei.

Cel mai bun lucru întâmplat anul ăsta nu e neapărat și nou. În sensul că am recuperat ceva ce aveam deja, adică viața mea obișnuită, libertatea de a călători, de a fi cu prietenii (mai ales pe timpul verii), însă am învățat să mă uit cu alți ochi la toate, să mă bucur cu tot sufletul și să nu mai simt că ceva lipsește. Lecția recunoștinței – de departe cel mai bun lucru întâmplat anul ăsta” , a declarat Monica.

ADVERTISEMENT

În luna decembrie, serialul Vlad se încheie. Monica a mărturisit că toată experiența a fost o provocare și a trecut prin multe emoții, acest proiect fiindu-i aproape de suflet.

Monica Bârlădeanu, după filmările serialului Vlad: “Ne-am prăvălit morți de oboseală, în patul mic din rulotă”

Pentru mine premiera de gală a primului sezon și aplauzele de la finalul proiecției m-au marcat destul de mult.

ADVERTISEMENT

A venit cu un sentiment intim că suntem în fața unui succes. Timpul a dovedit că așa a fost. Apoi mi-a rămas în suflet o seară de iarnă când ne-am nimerit mare parte din distribuție pe platou, terminaserăm ziua de filmare și ne-am prăvălit unii peste alții, morți de oboseală, în patul mic din rulotă, în care de obicei ne odihnim.

S-a râs mult, s-au făcut glume proaste (haha, normal) și ne-am făcut un selfie. Cred că Adi Nartea a făcut-o, că el are brațe lungi. Ne-am simțit uniți, ca o familie, iar asta a făcut din momentul acela unul extrem de valoros”, a mărturisit actrița.

ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu a fost ancorată în multe proiecte de succes, atât ca prezentatoare cât și ca actriță.

În anul 2020 a prezentat emisiunea “Ferma Vedetelor” difuzată de ProTv, iar în cariera sa de prezentatoare se numără proiecte precum “La Strada” difuzat de B1TV,  “Viața în direct” împreună cu prezentatorul Andrei Tudor.

Actrița a jucat si în productii foarte celebre :“Nip/Tuck” – prietenie pe muchie de cuţit”, „Lost: Naufragiaţii”,  „Moartea domnului Lăzărescu”, „Lombarzilor 8” sau Francesca”. In palmaresul său cinematografic se numără și „Closer to the moon”, „Angel of Evil”, „Maternity Blues”, „Incubus”.

 

ADVERTISEMENT
Tags:
În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz...
În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz trofeul de campion la Wimbledon
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își...
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își schimbe numele. „Prea mulți C”
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis...
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis Hagi! Un bărbat a căzut din picioare din cauza căldurii!
Declaraţii EXCLUSIVE ale mirilor Elena şi Ianis Hagi înainte de petrecerea de la...
Declaraţii EXCLUSIVE ale mirilor Elena şi Ianis Hagi înainte de petrecerea de la Palatul Ştirbey. "Este cea mai frumoasă zi din viața mea"
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei...
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei Hagi, prezenți la biserică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Coșmarul meteo se amplifică. Ce e mai rău abia urmează
Coșmarul meteo se amplifică. Ce e mai rău abia urmează
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare...
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare la Palatul Știrbey