Life

Monica Bîrlădeanu, după 13 ani petrecuți în America: ”Mutatul chiar este considerat al doilea cel mai stresant lucru”

Monica Bîrlădeanu, după 13 ani în care a locuit peste Ocean. Ce a mărturisit îndrăgita actriță despre traiul din străinătate.
15.04.2024 | 18:35
Monica Birladeanu dupa 13 ani petrecuti in America Mutatul chiar este considerat al doilea cel mai stresant lucru
Monica Bîrlădeanu, după 13 ani în care a locuit peste Ocean. Ce a mărturisit îndrăgita actriță despre traiul din străinătate. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Monica Bîrlădeanu, după 13 ani petrecuți în America. Vedeta este de părere că mutatul este considerat al doilea cel mai stresant lucru din lucru, aspect pe care l-a simțit pe propria piele de-a lungul șederii în SUA.

Monica Bîrlădeanu, după 13 ani în care a locuit peste Ocean. Ce a mărturisit îndrăgita actriță despre traiul din străinătate

Monica Bîrlădeanu, după 13 ani în care a locuit peste Ocean. Ce a mărturisit îndrăgita actriță despre traiul din străinătate la care a renunțat în urmă cu 2 ani pentru a fi mai aproape de cei dragi din familie și prieteni.

ADVERTISEMENT

Privind în urmă vedeta recunoaște că cel mai greu i-a fost atunci când trebuia să schimbe locuințele. Și nu au fost deloc puține la număr. Fosta prezentatoare de la Pro TV a locuit în foarte multe locuri în Statele Unite ale Americii.

„Acasă este locul în care locuiesc acum. Dar, într-adevăr, Doamne, am schimbat cred că în State 7 case în 13 ani. Mult, îți dai seama. Este foarte mult. În 13 ani te muți aproape la fiecare doi ani.

ADVERTISEMENT

La Iași iar ne-am mutat de câteva ori. Cred că m-am mutat foarte mult la viața mea. Mutatul chiar este considerat al doilea cel mai stresant lucru, după moartea cuiva.

E greu să te acomodezi cu un spațiu nou, inclusiv cu un cartier nou. Adică ai senzația așa de dezrădăcinare când te muți”, a declarat recent Monica Bîrlădeanu într-un interviu pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Monica Bîrlădeanu, despre mutările dese din America

Monica Bîrlădeanu a oferit mai multe detalii despre mutările frecvente prin care a trecut în Statele Unite ale Americii, unde a locuit timp de 13 ani. Actrița a locuit într-un complex de apartamente, dar și în case individuale.

Despre acestea din urmă spune că erau mai greu de întreținut, cu toate că nu se apuca niciodată să renoveze atunci când se muta. Chiar și așa trebuia să facă mereu curățenie generală, însă uneori apela la firme de specialitate.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare însă că e foarte greu să găsești spațiu în care tu să te regăsești, în care ești tu. Depinde de obiceiuri, dar ai nevoie de spațiu unde să fie dressing-ul, să fie aproape de dormitor, să fie între baie și dormitor, sau să treci separat.

Toate lucrurile astea mi se pare că au fost mereu greu de găsit. Această poziționare, compartimentare corectă și utilă pentru mine”, a mai spus Monica Bîrlădeanu, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT