Life

Saveta Bogdan a dat lovitura în America. Cum a ajuns cântăreața de muzică populară vedetă în trei state

La 77 de ani, Saveta Bogdan a cunoscut succesul și în Statele Unite ale Americii. Cum a ajuns să joace în reclame și de ce nu a primit bani pentru asta.
10.10.2023 | 15:19
Saveta Bogdan a dat lovitura in America Cum a ajuns cantareata de muzica populara vedeta in trei state
Saveta Bogdan i-a dat gata și pe Americani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Saveta Bogdan a profitat de una din vizitele periodice pe care i le face fiicei ei și a mai adăugat ceva pe lista reușitelor sale. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a ajuns actriță în reclame peste ocean.

Saveta Bogdan, vedetă și în America

După o viață petrecută pe scenă, Saveta Bogdan nu mai are nevoie de nicio prezentare în România. La 77 de ani, artista încă are succes și apare adesea la emisiuni, cucerind inimile tuturor celor care o privesc.

ADVERTISEMENT

Acum, însă, cântăreața de muzică populară a dat lovitura și în America, unde călătorește adesea și petrece mult timp de când fiica s-a stabilit acolo. Astfel că, vedeta a profitat la maxim de aceste vizite.

Se poate spune că solista s-a aflat la locul și momentul potrivit, căci ginerele său, managerul unei companii, a propus-o șefilor lui pentru a face reclamă unor mașini de spălat. Ziș și făcut!

ADVERTISEMENT

Reprezentanții firmei au acceptat-o, așa că Saveta Bogdan a ajuns vedetă în trei state din America, printre care și Wisconsin. Ba mai mult de atât, după lansarea spotului publicitar, au crescut și vânzările.

Artista nu a acceptat banii. A făcut totul gratis

Cu toate acestea, Saveta Bogdan a mărturisit că a făcut totul gratis. Deși compania dispunea de buget și putea câștiga o sumă frumoasă, ea ales să refuze banii din respect pentru soțul fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Totuși, ginerele nu a putut să nu o răsplătească pentru efortul depus. A răsfățat-o cu o cină în oraș, la care artista s-a simțit extraordinar, dar și cu un buchet mare de flori prin care și-a arătat prețuirea.

„Reclama a fost pentru statul Wisconsin și alte două state. Ginerele meu mi-a propus dacă vreau să fac o reclamă. A vorbit cu șefii lui despre mine, m-au plăcut și au fost încântați de idee. Am înțeles că s-au vândut foarte bine mașinile de spălat după ce am făcut reclama.

ADVERTISEMENT

Aveau buget pentru reclamă, însă din respect pentru ginerele meu, nu am vrut să iau nimic. După filmare, ginerele m-a invitat la un restaurant frumos, împreună cu fiica mea, am petrecut foarte bine acolo. Am sărbătorit cu hamburger, fructe de mare și șampanie. Mi-a oferit și un mare buchet de flori”, a declarat Saveta Bogdan pentru spynews.ro. 

ADVERTISEMENT