Life

Monica Bîrlădeanu, ponturi pentru o ținută de nota 10. Ce haine nu poartă niciodată vedeta de la Antena 1

Monica Bîrlădeanu (43 de ani) a dezvăluit care sunt sfaturile pe care mizează pentru a avea o ținută impecabilă. Actrița spune ce haine nu poartă niciodată.
23.07.2022 | 21:17
Monica Birladeanu ponturi pentru o tinuta de nota 10 Ce haine nu poarta niciodata vedeta de la Antena 1
Monica Bîrlădeanu, sfaturi vestimentare. Pe ce trucuri se bazează actrița. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta are câteva ponturi pentru o ținută de nota 10. Ce obiecte vestimentare nu poartă niciodată frumoasa șatenă, care în perioada următoare va putea fi urmărită în emisiunea Splash! Vedete la apă, de la Antena 1.

Monica Bîrlădeanu, sfaturi vestimentare. Pe ce trucuri se bazează actrița

Monica Bîrlădeanu are numeroase sfaturi utile și practice pentru o ținută impecabilă. Actrița știe ce îi vine bine, dar și ce nu, motiv pentru care a mărturisit că nu va putea fi văzută niciodată în costum de baie.

ADVERTISEMENT

„N-am nicio părere în legătură cu logo-urile ostentative. Mie, personal, nu-mi plac. O ținută impecabilă este o ținută care îți vine bine, care vine bine corpului tău.

Ăsta trebuie să fie criteriul principal, primordial în alegerea ținutei”, a declarat actrița, notează substantial.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a mai subliniat că sunt anumite obiecte vestimentare pe care nu le-ar purta de dragul modei. Mai exact, actrița a punctat faptul că nu este genul de persoană care să facă schimbări drastice.

Acesta este motivul pentru care Monica Bîrlădeanu nu va fi văzută niciodată cu părul vopsit roz. Frumoasa șatenă se numără printre vedetele care nu-și schimbă lookul, având mereu aceeași coafură și lungime a părului.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță a rămas neschimbată de la debutul ca prezentatoare TV. Are același breton lung și aceleași bucle lejere care îi încadrează chipul foarte frumos, aspect care nu-i arată deloc vârsta din buletin.

Monica Bîrlădeanu, detalii despre stilul vestimentar

Monica Bîrlădeanu a discutat în urmă cu ceva vreme despre stilul vestimentar pe care-l abordează de ani buni. Vedeta de la Antena 1 și-a descoperit pasiunea pentru haine, precizând că nu aplează la stiliști vestimentari.

ADVERTISEMENT

„Am această pasiune mai nou pentru sacouri mari în care poți să te ascunzi lejer când nu vrei să stai incomod într-o rochie. Da, asta este noua mea pasiune, sacourile oversized.

Nu mai petrec așa de mult timp, îmi știu corpul, știu ce îmi trebuie. Sunt mult mai disciplinată acum decât eram în anii trecuți când sufeream de o formă de bulimie vestimentară.

Cumpăram multe, dar purtam două din șapte cumpărate. Mai nou sunt absolut înnebunită după rochiile cu flori, după ciocate deși am în abundență în garderobă”, declarat actrița la un moment dat, scrie verdict.ro.

ADVERTISEMENT