Life

Cine este Monica Munteanu, managerul lui Mihai Bendeac. Are o carieră de peste 15 ani

Monica Munteanu este un nume care se vehiculează tot mai des în showbiz-ul autohton, însă foarte puțină lume știe cine este cu adevărat cea care îl impresariază pe Mihai Bendeac.
07.03.2022 | 09:25
Cine este Monica Munteanu managerul lui Mihai Bendeac Are o cariera de peste 15 ani
Cine este Monica Munteanu. Îi impresariază pe Speak și actorul Mihai Bendeac. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină este asociată cu nume precum Speak, Mihai Bendeac sau Codin Maticiuc, datorită căruia a intrat în industria filmului. Are o carieră de peste 15 ani și este Talent Manager, Influencers Marketing Specialist, Co-founder Sun’s Day Fest, PR și organizator de evenimente.

Cine este Monica Munteanu. Îi impresariază pe Speak și actorul Mihai Bendeac

Monica Munteanu a visat de mică să devină jurnalistă, dar pașii au îndrumat-o în altă direcție. A dat la Facultatea de Jurnalism, în vara lui 2000, dar a intrat la taxă ceea ce a făcut-o să se înscrie la cursurile Universității București, Facultatea de Litere – Studii Europene și Relații Internaționale.

ADVERTISEMENT

Un an mai târziu, managerul actual al juratului de la iUmor, Mihai Bendeac, se înscria și la Comunicare și Relații Publice. S-a angajat într-o agenție de publicitate, dar a realizat că nu este așa cum credea. În anul 2005 a devenit freelancer.

Pasionată de ceea ce face Monica Munteanu și-a deschis prima firmă, alături de un coleg, la vârsta de numai 22 de ani. De atunci are performanțe foarte bune și a pus bazele unor proiecte de succes, reușind să respecte cerințele tuturor clienților său artiști.

ADVERTISEMENT

Monica Munteanu, dezvăluiri despre prejudecăți. De ce s-a lovit

Cunoscutul PR este convins să empatia este cea mai importantă calitate a sa, blondina precizând că de-a lungul anilor s-a lovit de nenumărate prejudecăți și chiar a fost subestimată, dar de fiecare dată a dovedit contrariul.

„Empatia stă la baza legăturilor dintre oameni. Și fără ea, acele legături nu sunt reale. Datorită acestei calități umane, eu am realizat legături adevărate cu oamenii. Cu asta nu poate concura nici un specialist în comunicare.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu ține de strategie, teorie aplicată sau vreun masterclass. Oooooo, și încă cum! M-am lovit de foarte multe ori de prejudecăți, plecate în primul rând de la aspectul fizic din anii de început, de la faptul că vin din provincie , dintr-un oraș mic din Moldova.

De la însuși faptul că sunt o persoană deschisă și comunicativă. Au durat și durut mult aceste prejudecăți. Și triumful meu cel mai mare a fost nu succesul profesional, cât acea schimbare progresivă a atitudinii acelor oameni față de mine. Suntem construiți într-un procent mare din ego”, a declarat Monica Munteanu pentru womeninbusiness.ro.

ADVERTISEMENT

Pe lângă carieră, frumoasa blondină este mama a doi copii, Noah și Liam, de care este tare mândră. Renumitul manager postează imagini destul de des cu familia sa în mediul virtual.

ADVERTISEMENT