Life

Mihai Bendeac a cerut în căsătorie o concurentă, la iUmor: “Nu glumesc! Stăm căsătoriți o săptămână”

Mihai Bendeac a cerut în căsătorie o concurentă, pe scena de la la iUmor, spunându-i că nu glumește și că vor face nunta chiar anul acesta. Ce răspuns i-a dat tânăra?
28.02.2022 | 10:43
Mihai Bendeac a cerut in casatorie o concurenta la iUmor Nu glumesc Stam casatoriti o saptamana
Mihai Bendeac a cerut în căsătorie o concurentă, la iUmor. Sursa foto: Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a cerut în căsătorie o concurentă de la iUmor, în ediția difuzată pe 27 februarie. Claudia Amuzică i-a răspuns cu “da” juratului, iar acesta i-a garantat că anul acesta vor face nunta.

Tânăra a urcat pe scenă cu un număr de stand-up comedy și a vorbit, astfel, despre anumite detalii din viața ei. Claudia a spus că toată lumea o întreabă când se căsătorește și face copii.

ADVERTISEMENT

După ce a vorbit despre toate domeniile în care a lucrat, concurenta a mărturisit că a revenit la actorie. Mihai Bendeac a fost cucerit și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui.

Mihai Bendeac a cerut în căsătorie o concurentă, la iUmor

Inițial, Claudia Amuzică nu a răspuns din prima întrebării adresate de Mihai Bendeac, “vrei să fii soția mea?”. Tânăra i-a spus “mă mai gândesc”.

ADVERTISEMENT

După ce a coborât de pe scenă și a mers în culise pentru a vorbi cu prezentatorii emisiunii, Mihai Bendeac a îngenunchiat în fața ei și i-a adresat din nou marea întrebare.

De data aceasta, juratul i-a garantat că vor face nunta chiar anul acesta dacă răspunsul ei va fi unul pozitiv.

ADVERTISEMENT

“Dacă îmi răspunzi da, ai cuvântul meu că anul ăsta o facem.”, i-a spus Mihai Bendeac concurentei de la iUmor, potrivit a1.ro.

Actorul a propus să se căsătorească civil, să facă un contract prenupțial și să stea căsătoriți o săptămână.

ADVERTISEMENT

“Nu glumesc! Până la 38 de ani nu am mințit niciodată la televizor.”, a mai spus juratul de la Antena 1.

“Stăm căsătoriți o săptămână pentru ca tatuajul de pe degetul lui să își piardă valoarea.”, a adăugat Claudia.

După ce concurenta a spus că simte presiunea socială din cauza celor care o întreabă mereu când se va mărita, Ana Morodan a susținut-o, pentru că și ea trece prin același lucru.

“Mi s-a părut simpatică, am apreciat onestitatea ei, și da, cred că e important ca oamenii, în viața asta, să primească și susținere.”, a mai spus “Contesa digitală”.

Pe de altă parte, numărul de stand-up comedy al Claudiei nu a fost tocmai pe placul juraților. Mihai Bendeac i-a spus că momentul nu a fost unul amuzant.

“Numărul nu a fost amuzant. Prefer, atunci când se întâmplă așa ceva, să am o prezență așa cum ești tu.”, a spus actorul.

“Nu ți-a ieșit cum ți-ai calculat tu, cum ai fi vrut tu să fie. (…) N-a fost atât de amuzant.”, a completat Delia.

ADVERTISEMENT