Life

Monica Odagiu şi Andy Horjea, piesă dedicată refugiaților din Ucraina: ”Am simţit să ne exprimăm supărările”

Monica Odagiu şi Andy Horjea, doi dintre foștii concurenți ai emisiunii „Vocea României”, au compus o melodie emoționantă pentru refugiații din Ucraina.
14.03.2022 | 19:52
Monica Odagiu si Andy Horjea piesa dedicata refugiatilor din Ucraina Am simtit sa ne exprimam supararile
Monica Odagiu şi Andy Horjea au compus o melodie emoționantă. Este pentru refugiații din Ucraina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra cântăreață și actriță în vârstă de 26 de ani a dezvăluit care este povestea ascunsă din spatele melodiei care a fost scrisă într-o singură noapte. Versurile emoționante au un mesaj puternic, în sprijinul celor din Ucraina.

Monica Odagiu şi Andy Horjea au compus o melodie emoționantă. Este pentru refugiații din Ucraina

Monica Odagiu şi Andy Horjea sunt cei care interpretează piesa „Nu mai e timp să fim”, lansată în urmă cu trei zile. Cei doi speră să fie de ajutor celor care au nevoie, mai ales că oamenii pot dona bani prin intermediul Fundației Metropolis.

ADVERTISEMENT

„Piesa vorbește despre importanța iubirii în lume, despre bunătate și despre cum noi ne-am dori să existe un loc unde «nimeni n-are vină».

Am compus-o într-o noapte, împreună cu Andy Horjea, pentru că am simțit să ne exprimăm supărările și temerile așa cum știm cel mai bine, prin muzică, apoi, alături de Fundația Metropolis am găsit o modalitate activă prin care putem ajuta.

ADVERTISEMENT

În clipul de pe YouTube există un link pe care dacă îl accesați puteți dona bani pentru refugiații din Ucraina”, a transmis artista pe contul de Facebook.

Melodia a fost primită foarte bine de public, dovadă că are numeroase aprecieri. Versurile piesei se potrivesc de minune cu contextul actual, cu războiul dintre Rusia și Ucraina, care durează de mai bine de două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Cine sunt Monica Odagiu și Andy Horjea

„Cu toţii suntem afectaţi şi îngrijoraţi de ceea ce se întâmplă acum în lume şi cred că în acest moment este foarte important să rămânem uniţi şi să încercăm să ajutăm cum putem”, este descrierea piesei de pe Youtube.

Monica Odagiu a participat la Vocea României în anul 2016, în timp ce Andy Horjea a fost concurent la aceeași emisiune în 2012. Tânăra este renumită și pentru rolul din producțiile „Lala Band” şi „Pariu cu viaţa”.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, artistul a fost și finalist în etapa naţională a concursului Eurovision, în anul 2015, cu trupa „Băieții”. Tatăl cântărețului, Laurențiu Horjea este un basist de jazz, Andy fiind crescut de mic printre muzicieni.

ADVERTISEMENT