ADVERTISEMENT
News

Monica Pop critică autoritățile în legătură cu criza Covid-19: Se gestionează prost pandemia, se spun neadevăruri

Autor: Adrian Baciu | 06.09.2020 | 17:58
Monica Pop critică autoritățile în legătură cu criza Covid-19: Se gestionează prost pandemia, se spun neadevăruri
Monica Pop critică autoritățile în legătură cu criza Covid-19: Se gestionează prost pandemia, se spun neadevăruri”. Sursa foto: Facebook

Medicul Monica Pop, o cunoscută personalitate în zona sanitară din România, a lansat o serie de critici dure la adresa autorităților în ceea ce privește gestionarea crizei Covid-19.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul doctor oftalmolog consideră că cetățenilor li se spun numai lucruri de un pesimism excesiv despre ce se întâmplă în această criză din sănătate şi sunt multe scenarii despre un presupus viitor negru.

În opinia medicului, în această perioadă complicată, populația are nevoie de speranță şi încurajare, nu de prezentarea realității ca fiind una apocaliptică.

ADVERTISEMENT

Monica Pop, critici pentru autorități în legătură cu criza Covid-19

Virulentă ca de obicei, Monica Pop, care ocupă și postul de manager al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, afirmă că la noi se greșește mult şi se gestionează prost pandemia.

Medicul din București este de părere că românii au nevoie în aceste zile dificile, în care se înregistrează mii de infectări și zeci de morți în fiecare zi, de susținere și de speranță arătate de la vârful factorilor de decizie.

ADVERTISEMENT

De ce scenariu de viitor negru?! Românii nu doresc asta!!! Nu de păreri descurajatoare de la vedete, ci de susţinere şi speranţă mare nevoie acum! (nu de politicieni e vorba!)

Sper ca ideea, total neinspirată, de a expune public doar lucruri de un pesimism morbid despre ce se întâmplă, scenarii despre un presupus viitor negru, urât, manipulat, al tinerilor şi al copiilor care vor creşte în teamă, stres, depresie, devenind slabi psihic şi dependenţi total de cei care asta şi urmăresc, idei total descurajante într-un moment în care românii, atât de oprimați acum din multe unghiuri, ar avea nevoie de speranţă, de încurajare….. să aibă măcar atâta răsunet încât să mai trezească din conştiinţe!

ADVERTISEMENT

Măcar de-ar fi așa! Altfel e inadmisibil şi impardonabil! Descărcare publică de nedorit!”, a scris medicul pe Facebook.

Monica Pop: Se spun multe neadevăruri

În aceeași postare vehementă, Monica Pop trimite o serie de săgeți către comunicatorii din domeniul sanitar, despre care spun că prezintă multe neadevăruri în spațiul public.

ADVERTISEMENT

”Sunt perfect de acord cu faptul că se greşeşte mult, că se gestionează prost pandemia asta la noi, că se spun multe neadevăruri, pe care mulţi, din păcate, le cred, că se încalcă foarte clar drepturile cetăţenilor şi că lucrurile numai bine nu merg!

Oamenii, ca şi cei în cauză, se vede, sunt, clar, prăbușiţi psihic! Pe bună dreptate, unii! Tocmai din aceste multe motive, e de necrezut că cineva poate adăuga atâta pesimism sufletului românilor, năpăstuiţi şi aşa şi care numai de aşa ceva nu au nevoie! Dimpotrivă, le face mult rău, le adânceşte starea negativă văzând că şi unele persoane cunoscute arată public că trec prin aşa ceva, fară speranțe!

ADVERTISEMENT

De susţinere, de încurajare, de speranță, de asta e nevoie acum şi mereu! A se renunţa definitiv la expunerea publică a scenariilor minților negative!! Vedetism? Sau ce?! Oricum, nu e bine!!!”, a mai prof. dr. Monica Pop, pe pagina sa de socializare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!