Life

Monica Tatoiu, blocată din cauza pandemiei, în Franța. Femeia de afaceri își strigă disperarea

16.06.2020 | 13:31
Monica Tatoiu blocata din cauza pandemiei in Franta Femeia de afaceri isi striga disperarea
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a rămas blocată din cauza pandemiei, pe o insulă din Franța și încearcă de ceva vreme să revină în țară. Femeia de afaceri spera să revină acasă pe 15 iunie, însă autoritățile din țara noastră nu permit zborurile din zona roșie, cum este insula din Oceanul Indian.

Fostul director Oriflame România nu înțelege de ce nu poate reveni în țară, mai ales că Franța are mult mai puține infectări decât vecinii noștri bulgari. Monica Tatoiu și-a spus supărarea la un post de televiziune, declarând că a fost întoarsă din drum.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să vin acasă. E ţara mea, nu pot să vin în ţara mea, în patul meu. Nu ştiu de ce. Mi-am luat bilet să mă duc de la Paris la Viena. Este inadmisibil”, a mărturisit femeia, relatează okmagazine.ro.

Monica Tatoiu nu poate reveni în România din cauza pandemiei

„Trebuia să fac check-in-ul pentru zborul din Paris spre Bucureşti, dar România a trecut Franţa în zona ţărilor roşii, Franţa care are un nivel de infectare mult mai mic decât Bulgaria şi nu am cum să mai vin acasă”, a mai precizat ea.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a fost sfătuită să facă escală și să nu le spună autorităților din ce țară vine, însă femeia de afaceri a mărturisit că nu vrea să încalce regulile și să mintă că vine dintr-o zonă verde.

„Când am întrebat la DSP cum este cu carantinarea au aruncat undiţa cu declaraţia pe propria răspundere. Imaginaţi-vă ştirea: Tatoiu minte că vine dintr-o zonă verde”, a mai spus Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT

„Și uite așa mai fac o vacanță până la 1 iulie în Austria. Mi-au schimbat biletul”, a scris femeia pe pagina sa de Facebook, luni, 15 iunie.

Ce vrea să facă femeia de afaceri la revenirea în țară

Cât despre activitățile pe care femeia de afaceri le desfășoară în Reunion unde a rămas blocată alături de soțul ei, Monica Tatoiu a declarat că s-a apucat de gătit, spălat vase, curățenie și călcat.

ADVERTISEMENT

Acesta a mărturisit că nu se teme că va rămâne fără bani, precizând că proprietarii locuinței în care stau pe insula din Oceanul Indian nu le-au mai luat banii atunci când au fost nevoiți să-și prelungească șederea.

Întrebată în emisiunea prezentată de Teo Trandafir care sunt primele lucruri pe care le va face la întoarcerea în țară, Monica Tatoiu a declarat că abia așteaptă să stea cu pisicul, să facă plajă în grădină și să meargă la emisiuni pentru a se lua autorități „dacă fac vreo prostie”.

ADVERTISEMENT