Life

Monica Tatoiu, detalii despre legătura cu Florin Călinescu: ”E o persoană foarte complexă. De atunci ne-am răcit”

Monica Tatoiu, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Florin Călinescu. Ce a mărturisit femeia de afaceri despre actor.
14.03.2024 | 12:20
Monica Tatoiu detalii despre legatura cu Florin Calinescu E o persoana foarte complexa De atunci neam racit
Monica Tatoiu, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Florin Călinescu. Ce a mărturisit femeia de afaceri despre actor. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu, detalii despre legătura cu Florin Călinescu. Vedeta a subliniat că fostul jurat al show-ului Românii au talent, de la Pro TV, este „o persoană foarte complexă”, amiciția lor răcindu-se la un moment dat între ei.

Monica Tatoiu, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Florin Călinescu. Ce a mărturisit femeia de afaceri despre actor

Monica Tatoiu a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre relația cu Florin Călinescu. Cei doi se cunosc de multă vreme. Ce a mărturisit femeia de afaceri despre actor și despre regretata soție a celebrului prezentator de televiziune.

ADVERTISEMENT

Renumita femeie de afaceri și fostul jurat de la Românii au talent s-au întâlnit pentru prima oară la grădiniță. Drumurile lor s-au intersectat de mai multe ori în această viață și asta i-a făcut să fie destul de apropiați.

„În clasa întâi, eu și Florin am fost colegi. El m-a plăcut, mie îmi plăcea de el doar când era mic, că era frumușel, acum s-a îngrășat. Dar a trebuit să mă mut la altă clasă. Eu am fost vagaboandă de mică, îmi plăceau băieții încă din grădiniță.

ADVERTISEMENT

În liceu eram în gașcă cu Florin. Aveam fiecare iubit/iubită. Eu eram la specială de matematică, el, la uman, iar iubitul meu la specială de fizică. Noi suntem prieteni foarte buni și acum”, a dezvăluit Monica Tatoiu pentru publicația playtech.ro.

Monica Tatoiu, apropiată de soția lui Florin Călinescu

Monica Tatoiu a mai declarat că a fost extrem de apropiată de soția lui Florin Călinescu, Ana, care a încetat din viață la 47 de ani, în anul 2012. Cei doi soți au avut împreună doi băieți: Petru și Luca, cel din urmă spânzurându-se din cauza depresiei.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, afacerista a mai subliniat fosta parteneră de viață a actorului era o „femeie excepțională, profundă și tandră”. Mai mult, vedeta spune că Ana Călinescu este cea care l-a echilibrat pe moderatorul TV.

„Am fost apropiat de Ana, soția lui care a murit, care a lucrat cu mine la celebra firmă de cosmetice. Când a murit, am stat cu ea, la Budapesta, ultimele ei luni de viață. Pe el l-a marcat foarte mult pierderea soției.

ADVERTISEMENT

Era o femeie excepțională, profundă, tandră, care pe el l-a echilibrat, fiind mai vulcanic. Și nu a vrut să accepte asta. El e o persoană foarte complexă. De atunci ne-am răcit, pentru că nu-mi plac oamenii care nu înțeleg că, atunci când s-a terminat, s-a terminat.

În viață trebuie să fii pragmatic”, a mai adăugat Monica Tatoiu despre relația pe care o are cu Florin Călinescu, mai arată sursa citată mai sus. Actorul în vârstă de 67 de ani nu și-a mai refăcut viața amoroasă după moartea soției sale.

ADVERTISEMENT