Life

Animalul care a băgat-o în spital pe Monica Tatoiu. Ce a pățit femeia de afaceri

Monica Tatoiu a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Vedeta a fost supusă unei intervenții chirurgicale, iar acum se recuperează.
01.03.2024 | 00:15
Animalul care a bagato in spital pe Monica Tatoiu Ce a patit femeia de afaceri
Monica Tatoiu a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu este una dintre vedetele care a vorbit mereu deschis despre viața sa. Aceasta nu a ascuns nimic față de comunitatea ei de fani și le-a povestit prin ce a trecut, de fiecare dată. În urmă cu ceva timp, Monica Tatoiu a ajuns pe patul de spital, iar ”vinovat” de pățania femeii de afaceri a fost un animal.

Monica Tatoiu a ajuns pe mâinile medicilor

Monica Tatoiu nu a avut parte de o perioadă prea liniștită. În urmă cu ceva timp, femeia de afaceri a mers la spital din cauza unei probleme cauzate chiar de animalul de companie. Imediat cum a ajuns sub atenția specialiștilor, medicii au decis să o supună unei operații.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu este o mare iubitoare de animale de companie. Un loc special în sufletul ei îl ocupă pisica sa. Animalul nu obișnuiește să facă astfel de gesturi, iar asta a îngrijorat-o destul de tare pe vedetă.

În online, femeia de afaceri a povestit cum a avut loc întregul incident. Pentru că își iubește foarte mult felina, nu trece nici măcar o zi fără ca Monica să îl alinte pe Toto. Doar că, zilele trecute, pisoiul a avut o ieșire violentă.

ADVERTISEMENT

În timp ce Monica Tatoiu îl alinta pe Totu, pisoiul a decis să o muște de deget. Mușcătura nu a fost deloc una în joacă, ba chiar a fost foarte serioasă. Speriată, vedeta a mers la spital.

Femeia de afaceri a mai suferit o intervenție chirurgicală în urmă cu câteva săptămâni

Din păcate, acest eveniment a apărut la scurt timp după ce Monica Tatoiu s-a mai prezentat odată la spital pentru a se opera la genunchi. Cadrele medicale s-au ocupat imediat de vedetă și, după ce au analizat situația, au ajuns la concluzia că are nevoie de intervenție chirurgicală.

ADVERTISEMENT

Fără să mai amâne, medicii au operat-o pe vedetă la deget. Intervenția nu a fost deloc una complicată, însă, perioada de recuperare va fi destul de greoaie. Monica Tatoiu nu are voie să își miște degetul și trebuie să îl țină într-o anumită poziție pentru a se reface cât mai repede.

Odată cu postarea respectivă, vedeta a vrut să tragă un semnal de alarmă pentru toți cei care o urmăresc. Monica Tatoiu a spus că mușcăturile de feline bătrâne sunt foarte periculoase, iar asta i-au confirmat-o și medicii.

ADVERTISEMENT

”M-a mușcat de drag pisica Toto. Așa am aflat că mușcătura de pisică poate duce la dezastre. Aveți grijă cu manifestările de dragoste ale motanilor bătrâni.”, a scris vedeta în online.

De data asta, ca de obicei, Monica Tatoiu a ales să meargă singură la spital. Cei care o urmăresc știu că aceasta este o femeie independentă și niciodată nu și-a prezentat slăbiciunile. În astfel de momente, vedeta nu vrea să aibă nicio persoană dragă aproape, ci preferă să se descurce pe cont propriu.

ADVERTISEMENT