Life

Monica Tatoiu și-a anulat concediul din Egipt. Ce spune despre românca ucisă de rechin

Monica Tatoiu a luat o decizie radicală după cazul româncei ucise de rechin, în Egipt. Cunoscuta femeia de afaceri a dezvăluit o experiență similiară.
06.07.2022 | 09:00
Monica Tatoiu sia anulat concediul din Egipt Ce spune despre romanca ucisa de rechin
Monica Tatoiu, decizie radicală după cazul româncei ucise de rechin, în Egipt. Ce sfaturi are pentru turiști. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Vedeta a avut o premoniție în urmă cu foarte puțin timp ceea ce a făcut-o să anuleze vacanța pe care o avea programată în staţiunea Hurghada. Afacerista a punctat faptul că nu este speriată de atacturile rechinilor.

Monica Tatoiu, decizie radicală după cazul româncei ucise de rechin, în Egipt. Ce sfaturi are pentru turiști

Monica Tatoiu nu mai pleacă în Egipt după ce două femei, printre care și o româncă au fost ucise de rechin. Femeia de afaceri în vârstă de 66 de ani și-a anulat sejurul din străinătate și a spus și de ce a făcut asta.

ADVERTISEMENT

„Tot premoniţie. Cu 12 ore înainte să aflu de tragedia respectivă am citit ce s-a întâmplat cu vasul acela cu oi care s-a scufundat în apropiere de plajă.

Şi am mai avut o experienţă similară acum 12 ani la San Luis. Unde o fabrică care producea conserve din peşte a deversat în mare reziduri din peşte cu sânge. Și s-a produs acelasi lucru.

ADVERTISEMENT

Atac la surferi și la cei care făceau snorkeling. Rechinii din zona Caraibe nu sunt aşa agresivi ca cei din Oceanul Indian”, a mărturisit femeia de afaceri pentru România TV.

Monica Tatoiu, sfaturi pentru turiști în străinătate

Monica Tatoiu are și câteva sfaturi pentru românii care își achiziționează vacanțe în străinătate, în locuri în care ajung pentru prima oară. Afacerista le recomandă oamenilor să nu intre singuri în ape necunoscute.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta a venit și cu câteva exemple personale, când fiul său, Victor, a fost suspectat de cadrele medicale de embolie după ce s-a scufundat cu peștii.

„Trecutul nu poate fi schimbat. Ce îi rog pe oameni, apropo de viitoarele concedii, niciodată nu intri în apă singur în zone necunoscute. Poți să faci stop cardiac. Poate să-ți alunece piciorul pe ceva, poate să te înțepe un pește.

ADVERTISEMENT

Fiul meu, în Singapore, s-a scufundat cu niște pești. Și după l-am dus la spital, i s-a umflat un braț și era suspect de embolie”, a mai adăugat Monica Tatoiu, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT