News

Un jandarm din București și-a violat fiica timp de doi ani. Mama copilei știa, dar nu a oprit abuzurile

Un jandarm din București este acuzat că și-a violat fiica vitregă. Abuzurile ar fi început în anul 2020. Mama copilei știa totul.
20.06.2023 | 23:42
Un jandarm din Bucuresti sia violat fiica timp de doi ani Mama copilei stia dar nu a oprit abuzurile
Un jandarm din București și-a violat fiica. Colaj Fanatik/ Sursa foto: Captură Observator News/Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un jandarm din București și-a violat fiica timp de doi ani. Cercetările au arătat faptul că mama copilei cunoștea calvarul la care era supusă minora, însă nu a oprit abuzurile soțului ei.

Un jandarm din București și-a violat fiica. Mama acesteia știa totul

Cazul halucinant a ieșit la iveală anul trecut, în luna decembrie, atunci când a fost făcută sesizarea la Poliție. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a abuzat-o pe fiica sa vitregă vreme de doi ani.

ADVERTISEMENT

Totul a început când minora avea 13 ani. Ororile au încetat după ce o femeie a mers la Secția 25 a Capitalei și le-a povestit polițiștilor chinul prin care trece copila, conform Observatornews.ro.

Cea care și-a făcut curaj să îl denunțe pe bărbat nu a fost mama adolescentei, așa cum ar fi fost firesc să se întâmple. Copila de 15 ani și-a făcut un prieten căruia i-a mărturisit prin ce trece acasă.

ADVERTISEMENT

Fata a fost salvată de mama unui prieten

Mama băiatului respectiv a aflat de situația acesteia, ea fiind cea care l-a denunțat pe tatăl vitreg la poliție. Ulterior, oamenii legii au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar București.

„Începând cu luna noiembrie 2020, până în septembrie 2022, în repetate rânduri, plutonierul adjunct a întreţinut cu persoana vătămată minoră acte sexuale, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa”.

ADVERTISEMENT

După ce a aflat de la fiica sa minoră că inculpatul a constrâns-o pe aceasta să întreţină un raport sexual, nu a anunţat organele de poliţie despre această infracţiune şi nu a luat niciun fel de măsuri pentru a o proteja pe fiica sa de alte abuzuri sexuale pe care inculpatul le-a comis asupra persoanei vătămate minore, până în luna septembrie 2022″, a transmis Parchetul Militar.

Individul lucrează de 16 ani în Jandarmeria Română. În ciuda acuzațiilor care i se aduc, el continuă să activeze în sistem, fiind mutat la Dispecerat. Bărbatul neagă faptele pentru care a fost trimis în judecată.

ADVERTISEMENT

Jandarmul este acuzat de săvârșirea faptei de viol în formă continuată. Totodată, mama copilei de 15 ani va fi judecată pentru complicitate la viol şi violenţă în familie, potrivit oamenilor legii.

 

 

ADVERTISEMENT