Sport

„Monstrul” Mesut Ozil! Cum a ajuns să arate fostul fotbalist de la Real Madrid, care se pregătește ca pentru război! Video

Mesut Ozil s-a retras din fotbal de aproape un an de zile. La un an de la retragere, fostul fotbalist german arată de nerecunoscut.
06.04.2024 | 09:00
Monstrul Mesut Ozil Cum a ajuns sa arate fostul fotbalist de la Real Madrid care se pregateste ca pentru razboi Video
„Monstrul” Mesut Ozil! Cum a ajuns să arate fostul fotbalist de la Real Madrid, care se pregătește ca pentru război! Video. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mesut Ozil, fotbalist care s-a consacrat la Real Madrid și Arsenal, a ajuns de nerecunoscut. Fostul jucător s-a transformat incredibil după un an de la retragerea din fotbal.

Cum arată Mesut Ozil la un an de la retragere

„Extraterestrul”, așa cum era numit de către suporterii lui Real Madrid și Arsenal, a lăsat antrenamentul de pe terenul de fotbal pentru cel din sala de forță. Acest lucru l-a făcut pe Mesut Ozil să arate cu totul altfel față de cum îl cunoșteau fanii fotbalistului. De la jucătorul cu un fizic slăbuț, acesta a devenit o „bestie”.

ADVERTISEMENT

Potrivit ultimelor imagini apărute pe rețelele de socializare, imagini care pot fi văzute mai jos, Mesut Ozil a devenit un „pachet de mușchi” și arată total schimbat.

”S-a transformat într-o bestie”, a scris Aksac, la descrierea unei fotografii cu fostul mijlocaș al Germaniei, la finalul anului 2023.

ADVERTISEMENT

Vezi mai jos imaginile cu Mesut Ozil

@espnfc

Mesut #Ozil getting those gains in the gym 🔥 (via alperaksac7/IG) #turkey #football #gym #workout

♬ original sound – ESPN FC

Cariera spectaculoasă a lui Mesut Ozil: Campion Mondial cu naționala Germaniei

Mesut Ozil a decis să se retragă din fotbal, la mijlocul sezonului 2023, în luna februarie. Principalele motive care au dus la decizia acestuia de a se retrage au fost accidentările, care l-au ținut departe de terenul de fotbal pentru o lungă perioadă de timp.

Ieșit din grațiile lui Mikel Arteta la Arsenal, mijlocașul central a fost transferat la Fenerbahce, dar la formația din Turica a bifat doar 22 de meciuri în 2 seazone.

ADVERTISEMENT

După, Mesut Ozil, a fost transferat la Basaksehir, unde a jucat doar 4 meciuri până să pună stop carierei de fotbalist. În perioada 2008-2018 acesta a reușit 122 de pase decisive.

A făcut parte din super echipa lui Real Madrid alături de Cristiano Ronaldo. Ba mai mult, mijlocașul a reușit să câștige Cupa Mondială cu Germania, în 2014, acesta fiind o piesă foarte importantă pentru naționala lui Joachim Low la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

“După îndelungi considerații, îmi anunț retragerea din fotbalul profesionist cu efect imediat. A fost un privilegiu să pot juca fotbal la nivel înalt aproape 17 ani și mă simt binecuvântat pentru toate oportunitățile avute. Dar în ultima perioadă accidentările suferit mi-au arătat că e momentul să spun stop.
 
A fost o călătorie minunată, cu momente de neuitat și emoții. Le mulțumesc tuturor cluburilor mele: Schalke, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahce și Bașakșehir, dar și antrenorilor și colegilor, mulți dintre ei devenindu-mi prieteni”, a fost mesajul postat de Mesut Ozil pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT