Sport

Atacantul Egiptului Mostafa Mohamed de la Galatasaray și-a trimis o sosie la examenele de la facultate și a plecat la Cupa Africii! Poliția din Cairo a deschis o anchetă

Mostafa Mohamed, atacantul egiptean al echipei turce Galatasaray Istanbul, a vrut să dribleze câteva examene la facultate cu ajutorul unei sosii, dar poliția din Cairo a deschis o anchetă.
26.01.2022 | 22:48
Atacantul Egiptului Mostafa Mohamed de la Galatasaray sia trimis o sosie la examenele de la facultate si a plecat la Cupa Africii Politia din Cairo a deschis o ancheta
Mostafa Mohamed este în vizorul Poliției din Cairo, după ce și-a trimis o sosie la mai multe examene
ADVERTISEMENT

Naționala de fotbal a Egiptului s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Africii 2022 (CAF), organizată în Camerun, după ce a eliminat Coasta de Fildeș cu 5-4, după loviturile de departajare.

Mostafa Mohamed și-a trimis sosia să susțină examene la universitate

Dar atacantului Mostafa Mohamed nu-i arde de sărbătorit, deoarece are probleme cu legea în țara natală. Conform sport.sky.it, atacantul echipei turce Galatasaray Istanbul și-a trimis sosia să susțină, în locul lui, examene la Universitatea din Cairo.

ADVERTISEMENT

Mostafa Mohamed a vrut să îmbine activitatea de fotbalist cu studiile, așa că s-a înscris la Universitatea din Cairo. O perioadă lucrurile au mers bine pentru jucătorul legitimat la Galatasaray Istanbul, dar jucătorul a fost pus într-o situație fără ieșire.

Convoncat la naționala Egiptului pentru a participa la Cupa Africii 2022, care este organizată în Camerun, jucătorul și-a dat seama că nu avea cum să fie prezent, în același timp, la Universitatea din Cairo, pentru a susține câteva examene.

ADVERTISEMENT

Motiv pentru care i-a cerut unui bărbat să se ducă în locul lui în sala de examen. Un angajat al Universității și-a dat seama că persoana care dorea să susțină examenul respectiv nu are cum să fie Mostafa Mohamed, deoarece atacantul este prezent la CAF.

„Falsul Mohamed” a luat, deja, trei examene în numele jucătorului lui Galatasaray

Motiv pentru care i s-a interzis accesul în sala de examen. Mai mult, angajatul instituției de învățământ a anunțat poliția, care s-a prezentat imediat la Universitate și l-a arestat pe „falsul Mohamed”.

ADVERTISEMENT

La interogatoriu, tânărul a precizat că a făcut respectivul gest pentru a „ajuta un prieten”. Mai mult, el a spus că a dat mai multe examene în numele jucătorului de la Galatasaray Istanbul și a luat trei dintre acestea.

Ca urmare, poliția din Cairo a deschis o anchetă pentru a afla dacă adevăratul Mohamed și-a plătit sosia pentru a susține examenele. Întrebat, în Camerun, despre cele întâmplate la Cairo, el a refuzat să dea detalii.

ADVERTISEMENT

Mostafa Mohamed a fost titular în toate cele patru meciuri ale Egiptului la Cupa Africii 2022

Naționala Egiptului s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Africii 2022, după ce a învins Coasta de Fildeș cu 5-4, după loviturile de departajare, scorul după 120 de minute fiind 0-0.

Anterior, Egipt a făcut parte din Grupa D. în primul meci, cu Nigeria, Egipt a pierdut cu 0-1, iar Mostafa Mohamed a fost titular, dar în minutul 58 a foist înlocuit cu Sobhi Ramadan. A urmat meciul cu Guineea Bissau, câștigat de egipteni cu 1-0, partidă în care Mostafa Mohamed a fost din nou, titular, pentru a fi înlocuit în minutul 58 cu Zizo.

În ultimul meci din grupă, Egipt a învins Sudan cu 1-0. Și de această dată atacantul legitimat la Galatasaray a fost trimis în teren din primul minuit, fiind înlocuit cu Hamdy Marwan în minutul 85.

În fine, în meciul din optimi cu Coasta de Fildeș, selecționerul Carlos Queiroz l-a titularizat pe Mostafa Mohamed, dar l-a chemat pe banca de rezerve în minutul 91. Adversara Egiptului din sferturile de finală ale CAF este reprezentativa Marocului, care a trecut cu 2-1 de Malawi.

ADVERTISEMENT