ADVERTISEMENT
Life

Motivele despărțirii dintre Berna și Philip de la Puterea dragostei. Blondina a plâns când a povestit totul

Autor: Dan Suta | 17.09.2020 | 17:24
Motivele despărțirii dintre Berna și Philip de la Puterea dragostei. Blondina a plâns când a povestit totul
Berna a vorbit despre despărțirea de Philip de la Puterea dragostei. Foto: captură Kanal D

Berna și Philip de la Puterea dragostei s-au despărțit fix înainte de nuntă, așa cum a anunțat ieri FANATIK, iar astăzi fosta concurentă a vorbit în premieră la o emisiune de televiziune despre motivele care au dus la neașteptata despărțire.

ADVERTISEMENT

Berna și Philip de la Puterea dragostei, despărțire cu poarta deschisă?

Bernadette, concurentă în sezonul al doilea al emisiunii de la Kanal D, a spus că după ce au revenit din Istanbul, neînțelegerile dintre cei doi s-au acutizat zi de zi.

Vedeta a vorbit la Teo Show, cu lacrimi în ochi, despre momentul dificil spunând că încă îl mai iubește și probabil îi va trebui ceva timp să se obișnuiască ideii că nu va mai ajunge la altar la brațul lui Philip.

ADVERTISEMENT

„În ultima perioadă nu ne-am mai înțeles și au intervenit toate geloziile posibile si din partea mea si din partea lui. Când intervine gelozia se duce totul. Am participat la multe evenimente si din toate s-au adunat lucruri mărunte. Priviri și din partea mea și din partea lui. Eu sunt o fire foarte geloasă. El este la fel.

Nu eram așa, în casa Puterea dragostei eram foarte fericiți, unul pentru altul, telespectatorii au văzut. Eram un cuplu superb. Din momentul în care am ajuns acasă s-a produs o ruptură.

ADVERTISEMENT

Dacă aș ști, v-aș spune. Totul s-a întâmplat încetișor. De înșelat nu este vorba, dar sper să nu fie asta problema. Încă îl iubesc pe Philip”, a declarat Berna în emisiunea lui Teo Trandafir.

Berna speră la împăcare

„E vorba să comunicăm noi mai mult. Mi-aș dori să ne împăcăm pentru că îl iubesc foarte mult. Gelozia asta incredibilă distruge tot. (…) Am hotărât să iau o pauză, să mă întorc la ai mei acasă. E mai bine pentru amândoi. Încă avem foarte multe proiecte împreună (…)

ADVERTISEMENT

Din partea mea sunt șanse 100% să ne împăcăm. Sper din partea lui să fie tot la fel. De doua zile nu mai stăm împreună, dar am mai vorbit ca prieteni”, a adăugat Berna.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!