Sport

Mihai Pintilii vrea ca FCSB să rămână fără vedete înaintea preliminariilor de Champions League: ”I-aș duce eu la aeroport”

FCSB a câștigat titlul după o pauză de 9 ani și va merge în Champions League, dar Mihai Pintilii s-ar bucura enorm ca mai mulți jucători să prindă transferuri în străinătate.
28.04.2024 | 00:27
Mihai Pintilii vrea ca FCSB sa ramana fara vedete inaintea preliminariilor de Champions League Ias duce eu la aeroport
FCSB a câștigat titlul după o pauză de 9 ani și va merge în Champions League, dar Mihai Pintilii s-ar bucura enorm ca mai mulți jucători să prindă transferuri în străinătate. Sursă foto: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au învins Farul Constanța pe Arena Națională, scor 2-1, și și-au asigurat matematic titlul. Formația condusă de Elias Charalambous a cucerit un nou trofeu în SuperLiga după o pauză de 9 ani.

Mihai Pintilii vrea schimbări la FCSB înainte de Champions League

La finalul meciului FCSB – Farul 2-1, din etapa a 7-a a play-off-ului din SuperLiga, care a adus matematic titlul pentru ”roș-albaștri” și participarea în preliminariile Champions League, Mihai Pintilii a dezvăluit că și-ar dori ca mai mulți jucători să plece în străinătate.

ADVERTISEMENT

”Nu o să sar în Dâmbovița, nu o să fac nimic special, voi sta cu familia. Vom vedea ce va fi. Urmează o vacanță minunată și apoi muncă din nou. Să dea Dumnezeu să plece mai mulți jucători, eu m-aș bucura pentru ei.

Au luat campionatul, și-au făcut treaba. Eu i-aș duce la aeroport! Este vorba despre viitorul lor și atât. Oamenii care n-au jucat fotbal o să discute tot timpul. Fotbalul din România nu mai este la un nivel extraordinar. Nu poți pleca în campionate puternice de aici.

ADVERTISEMENT

Ei pleacă să-și facă viitorul, iar la 35 de ani, când te lași de fotbal, trebuie să ai ceva bani strânși. Florinel Coman e deștept și știe asta. Tavi Popescu o să facă diferența. Dacă Florinel Coman va pleca, sunt sigur că Tavi Popescu va ieși în evidență”, a declarat Pintilii.

Cum a trăit Gigi Becali meciul de titlu al FCSB-ului

Pe Arena Națională s-a trăit la maxim acest succes al celor de la FCSB, iar managerul Mihai Stoica a mers să sărbătorească succesul alături de fanii din Peluza Nord fără să țină cont de faptul că avea fața plină de sânge.

ADVERTISEMENT

După ce au devenit campioni matematic, jucătorii celor de la FCSB s-au bucurat la fel ca cei de la Inter Milano. Fotbaliștii lui Gigi Becali au sărbătorit în vestiar pe melodia lui Ionuț Cercel – Made in România.

În timp ce jucătorii petreceau în vestiar, tehnicianul Elias Charalambous a fost nevoit să meargă la conferința de presă pentru a discuta cu jurnaliștii. După doar un minut, timp în care antrenorul a răspuns la întrebările presei, conferința a fost întreruptă de fotbaliștii campioanei, care au scandat în fața jurnaliștilor: ”Campionii, campionii”.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului FCSB – Farul 2-1, din etapa a 7-a a play-off-ului din SuperLiga, patronul Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că nu a avut nicio emoție că nu va câștiga titlul încă din această rundă.

ADVERTISEMENT