News

Motivul bizar pentru care un avion aflat pe ruta SUA – Spania a fost întors din zbor. Ce au pățit călătorii: ”Risc biologic”. Video

Un avion aflat pe ruta SUA - Spania a fost întors din zbor dintr-un motiv mai rar întâlnit. Ce au pățit călătorii aflați la bord.
06.09.2023 | 11:51
Motivul bizar pentru care un avion aflat pe ruta SUA  Spania a fost intors din zbor Ce au patit calatorii Risc biologic Video
Avion aflat pe ruta Atlanta - Barcelona, întors din zbor după ce un pasager a acuzat o diaree: ”Risc biologic”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un avion decolat din SUA cu direcția Spania (Barcelona) a fost întors din zbor dintr-un motiv mai puțin întâlnit. Un pasager s-a confruntat cu o problemă medicală considerată ”risc biologic” de către piloți.

Avion aflat pe ruta Atlanta – Barcelona, întors din zbor după ce un pasager a acuzat o diaree: ”Risc biologic”

Un incident aerian bizar s-a petrecut în urmă cu câteva zile în Statele Unite. Un avion al companiei Delta din Atlanta, Georgia, către Barcelona, ​​Spania, a trebuit să facă o întoarcere bruscă din drum.

ADVERTISEMENT

Piloții au luat această decizie după ce un pasager a suferit o ”problemă medicală”. Aceasta s-a dovedit a fi un caz de diaree severă, potrivit mai multor rapoarte din presa americană.

Într-un clip video postat pe Twitter de cei de la LiveATC.com, unul dintre piloți este auzit confirmând incidentul. ”Este doar o problemă de risc biologic, am avut un pasager care a avut diaree pe tot parcursul zborului, așa că va trebui să ne întoarcem la Atlanta”, spune acesta.

ADVERTISEMENT

Așadar, zborul 194 a trebuit să facă în mod intempestiv o întoarcere către destinația sa de plecare, întrucât echipajul a considerat un ”pericol biologic” pentru a continua călătoria.

Aeronava celor de la Delta a aterizat pe aeroportul internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta la ora locală 22:40. A fost nevoie ca urmele de diaree din avion lăsate de pasagerul în cauză să fie curățate.

ADVERTISEMENT

Călătorii descriu momentele trăite la bordul aeronavei

Timp de 5 ore a stat avionul la Atlanta (SUA) pentru a fi curățat. Apoi, la ora 3.00 a.m., aeronava a decolat din nou spre Barcelona pentru un zbor care a durat circa opt ore, notează The Independent.

Un pasager aflat în acest avion a povestit, pe Twitter, ce a trăit la bord. El a susținut că atât el, cât și soția lui se aflau în acel zbor. ”Atât eu, cât și soția mea eram în această cursă. A fost o mizerie. Piloții au luat decizia corectă să se întoarcă.

ADVERTISEMENT

Echipa de la sol a schimbat covorul de pe culoar și a pus unul nou. Având în vedere circumstanțele, echipajul de la sol a făcut o treabă grozavă, împreună cu însoțitorii și piloții.”

Un alt călător a vorbit despre ceea ce a trăit la înălțime. ”Umbla pe culoar, mirosea oribil. Dezinfectantul cu parfum de vanilie folosit nu a făcut decât să intensifice mirosul. După ce avionul a aterizat, a fost curățat bine culoarul”. Încă nu se știe dacă pasagerul cu problema medicală s-a întors cu același zbor sau a luat un alt avion.

ADVERTISEMENT