Fotbal intern

Motivul incredibil pentru care Darius Olaru nu a semnat cu FCSB sau U Craiova. Ce se întâmplă la Gaz Metan

23.02.2019 | 12:12
Motivul incredibil pentru care Darius Olaru nu a semnat cu FCSB sau U Craiova Ce se intampla la Gaz Metan
Motivul incredibil pentru care Darius Olaru nu a semnat cu FCSB sau U Craiova
ADVERTISEMENT

Darius Olaru este unul dintre cei mai curtați jucători din Liga 1 Betano, iar Gaz Metan a primit propuneri concrete în această iarnă pentru transferul jucătorului. 

FCSB și U Craiova au fost echipele care au dorit să-l transfere pe tânărul jucător al Mediașului. Deși ambele au oferit câte 500.000 de euro, o sumă excelentă pentru un club aflat în insolvență, propunerile au fost refuzate.

ADVERTISEMENT

Motivul incredibil pentru care Darius Olaru nu a semnat cu FCSB sau U Craiova

Conform GSP, tocmai acesta ar fi și motivul. Ioan Mărginean nu dorește ieșirea din insolvență, tocmai pentru a putea rămâne în organigramă și în următorul sezon. Dacă Gaz Metan ar fi încasat banii pe Darius Olaru, atunci echipa ar fi ieșit oficial din insolvență.

Datoriile pe care medieșenii le mai au în acest moment sunt de 350.000 de euro.

„El e administrator special al clubului în condițiile actuale, cu societatea aflată în insolvență. Are un mandat, nu poate fi înlocuit din funcția asta. În momentul în care clubul iese din reorganizare, dispare postul pe care-l ocupă Mărginean acum. Și el poate deveni președinte normal sau poate fi înlăturat, pur și simplu”, detaliază sursele GSP.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru (20 ani) a evoluat în 20 de partide oficiale pentru Gaz Metan în actuala stagiune, marcând un gol și oferind patru assist-uri. Se află totodată în atenția selecționerului Mirel Rădoi pentru a fi convocat la EURO U21, însă nu a apucat să joace până acum pentru reprezentativa de tineret din cauza concurenței extrem de acerbe din ofensivă.

Gaz Metan a căzut pe locul 10 în clasament, având o formă modestă de mai bine de două luni. Medișenii își iau adio de la intrarea în play-off dacă nu vor câștiga meciul din deplasare cu Botoșani. Gaz Metan a înscris un singur gol în precedentele cinci jocuri oficiale și vine după eșecuri la limită cu Poli Iași și cu Sepsi.

ADVERTISEMENT
Tags: