News

Motivul incredibil pentru care un jandarm din București a primit 300.000 de euro în ziua de salariu. ”Îți cumperi Lamborghini”

Un jandarm din București s-a trezit în conturi cu salariile colegilor, însă reacția sa imediată a fost să se filmeze și să se laude cu isprava pe internet.
13.04.2024 | 21:54
Motivul incredibil pentru care un jandarm din Bucuresti a primit 300000 de euro in ziua de salariu Iti cumperi Lamborghini
Motivul incredibil pentru care un jandarm din București a primit 300.000 de euro în ziua de salariu. ”Îți cumperi Lamborghini”
ADVERTISEMENT

Gafa comisă de cei care făceau plățile a fost sesizată și remediată între timp, însă nu înainte ca Jandarmeria Română să se confrunte cu un incident care i-a știrbit din credibilitate. Concret, salariile a sute de jandarmi au fost virate în contul unui singur angajat MAI, originar din Gorj.

Motivul incredibil pentru care un jandarm din București a primit 300.000 de euro în ziua de salariu

Jandarmii s-au mirat când au văzut că în ziua respectivă nu și-au primit salariul și, mai mult, banii au fost toți redirecționați spre un coleg ”norocos”. Acesta, jandarm originar din Gorj, dar care locuiește în București, s-a dus să-și verifice cardul și a văzut că a primit un salariu de 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Conform Știripesurse.ro, jandarmul s-a amuzat copios în urma acestui incident. A realizat rapid un video pe Tik Tok în care a filmat contul, cu mesajul ”Ce de bani! Cum să nu vii la jandarmi? Într-o lună îți cumperi Lamborghini, într-o lună iaht”. Evident, bucuria sa a fost de scurtă durată, pentru că banca i-a retras rapid suma de bani din cont.

Ulterior, Jandarmeria Capitalei a anunțat că situația ”a fost remediată”. Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București are 10 brigăzi de jandarmi, aproximativ 4.000 de angajați. Se pare că au fost afectați în cazul respectiv doar acei angajați care primeau salariul prin intermediul unei anumite bănci.

ADVERTISEMENT

Jandarmeria Română a sărbătorit 174 de ani de la înființare

În urmă cu doar o săptămână, Jandarmeria Română sărbătorea 174 de ani de la înființare. La festivități a fost prezent inclusiv Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, cel care a vorbit despre colaborarea dintre Jandarmeria Români și Patriarhie. ”Această colaborare poate fi constatată de către toți credincioșii noștri, pentru că nu există eveniment important în viața Bisericii noastre, eveniment public.

Pelerinaje, hramuri importante la mănăstiri sau la unele biserici care păstrează moaște prețioase ale unor sfinți foarte populari și foarte căutați de către credincioși sau sfințirii de biserici, unde toți pot constata că buna rânduială este ținută, sigur, din firea românilor, dar și cu sprijinul Jandarmeriei Române”, a explicat părintele.

ADVERTISEMENT

”Am avut ocazia să văd cu prilejul pelerinajului, în Protopopiatele Ploiești Nord și Ploiești Surd, evlavia jandarmilor care au însoțit racla cu moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou, aflat în pelerinaj, cu prilejul împlinirii a 250 de ani de la așezarea lor în Catedrala Patriarhală, și jandarmii care au contribuit la buna ordine acestor pelerinaje”, a continuat Preasfințitul Părinte.

De asemenea, inspectorul Jandarmeriei Române, Alin Mastan, a vorbit despre acest moment important. ”Au trecut de atunci 174 de ani în care mersul instituției noastre s-a împletit cu mersul țării, acelei țări în slujba căreia am stat cu neclintire, au fost vremuri bune, dar mai adesea vremuri grele”, a declarat Alin Mastan.

ADVERTISEMENT

Astfel, deceniu după deceniu în tot această îndelungată perioadă, instituția și-a consolidat rolul în societate și și-a câștigat respectul și încrederea populației. Nu a fost simplu și nu a fost ușor, dar astăzi stăm mândri în fața realizărilor noastre conștienți de provocările în continuă schimbare pe care le întâmpinăm.

Tocmai de aceea este necesar să recunoaștem nevoia de adaptare la noile provocări și așteptări din ce în ce mai complexe”, a completat Inspectorul general al Jandarmeriei Române. Ziua Jandarmeriei Române este sărbătorită anual în data de 3 aprilie, atunci când domnitorul Moldovei, Grigore Alexandru Ghica, semna actul de înființare al Jandarmeriei în 1850.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă,...
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă, după ce s-a pensionat
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
O copilă de 8 ani din Botoşani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi....
O copilă de 8 ani din Botoşani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Maria plecase la o rudă şi nu s-a mai întors acasă
Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion...
Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion Ţiriac. Luxul de care are parte miliardarul român
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Cea mai scumpă mașină din Cluj. Proprietarul este o vedetă locală
Cea mai scumpă mașină din Cluj. Proprietarul este o vedetă locală
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să...
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să nu aibă putere, mă. Îi are pe toți la mână”
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării