Sport

Motivul pentru care a fost anulat golul lui Compagno din Hermannstadt – FCSB! De ce nu s-a revăzut faza la VAR

Andrea Compagno a marcat un gol în minutul 7 al confruntării dintre Hermanstadt și FCSB, însă reușita atacantului italian a fost anulată.
21.09.2023 | 21:07
Motivul pentru care a fost anulat golul lui Compagno din Hermannstadt  FCSB De ce nu sa revazut faza la VAR
Motivul pentru care a fost anulat golul lui Compagno din Hermannstadt - FCSB. Sursă foto:. sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Arbitrul Viorel Fluerean a anulat golul după ce a fost înștiințat din camera VAR că a fost henț la Andrea Compagno, iar pentru că decizia este una factuală din camera VAR, „centralul” nu a mai fost chemat la marginea terenului să revadă imaginile.

Motivul pentru care a fost anulat golul lui Compagno din Hermannstadt – FCSB

Golul marcat în minutul 7 de Andrea Compagno în duelul dintre Hermannstadt și FCSB a fost anulat după ce Viorel Fluerean, arrbitrul confruntării, a fost înștiințat din camera VAR că a fost henț la atacantul italian.

ADVERTISEMENT

Jucătorii vicecampioanei României au protestat pentru că nu au înțeles motivul pentru care arbitrul nu s-a dus la marginea terenului să revadă faza, însă decizia fiind una factuală din camera VAR, nu a mai fost chemat arbitrul să revadă imaginile.

În cele din urmă, Andrea Compagno s-a „răzbunat” și a înscris nu mai puțin de două goluri, unul din penalty, în prima repriză, și unul cu capul, chiar în deputul reprizei secunde.

ADVERTISEMENT

„A fost o repriză bună, cu un început mai ezitant din partea lui Hermannstadt, care și-a revenit și a marcat. FCSB a revenit după golul primit și a mai avut două ocazii bune prin Compagno și Tavi Popescu”, a spus Marius Lăcătuș, la TV DigiSport.

În minutul 60, Joyskim Dawa a fost eliminat după o intrare imprudentă asupra lui Claudiu Neguț, care a reușit să-i ia fața fundașului camerunez, iar acesta a faultat, decizia fiind una corectă luată de arbitru.

ADVERTISEMENT

„Compagno, un jucător care își face treaba foarte bin!”

Elias Charalambous a vorbit despre Andrea Compagno, pe care l-a lăudat, într-un moment în care atacantul italian trecea printr-o perioadă în care nu mai reușea să marcheze goluri:

„Am fost întrebat asta săptămâna trecută și am răspuns la finalul meciului. În special pentru Andrea, el este un jucător care face o treabă foarte bună pe teren. Nu înseamnă nimic faptul că nu marchează.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, un jucător este fericit atunci când înscrie, dar el face o treabă foarte bună pentru echipă, muncește pentru echipă și suntem fericiți”.

„Deschide spații, luptă pentru fiecare minge, păstrează posesia. Lucrul important este ca echipa să câștige. Așa gândim noi și așa gândește și Andrea. Este fericit atunci când echipa câștigă”, a mai spus Elias Charalambous.


  • 3,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „sub 1,5 goluri” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT