Life

Motivul pentru care Andreea și Cabral Ibacka nu mai vor să lucreze împreună: ”Suntem doi cai de concurs”

De ce Andreea și Cabral Ibacka nu mai au proiecte comune. Declarația făcută de prezentatorul emisiunii Ce spun românii.
01.09.2023 | 16:08
Motivul pentru care Andreea si Cabral Ibacka nu mai vor sa lucreze impreuna Suntem doi cai de concurs
De ce Andreea și Cabral Ibacka nu mai au proiecte comune. Declarația făcută de prezentatorul emisiunii Ce spun românii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Andreea și Cabral Ibacka nu mai vor să lucreze împreună. Vedetele sunt de părere că sunt doi cai de concurs, în ciuda faptului că s-au cunoscut pe platourile de filmare de la telenovela Inimă de țigan.

De ce Andreea și Cabral Ibacka nu mai au proiecte comune. Declarația făcută de prezentatorul emisiunii Ce spun românii

Andreea și Cabral Ibacka au spus de ce nu mai au proiecte comune de ceva vreme, lucrând fiecare la un alt post de televiziune. Prezentatorul emisiunii Ce spun românii, de la Pro TV, susține că la locul de muncă nu ar putea să fie la fel de tolerant ca în sânul familiei.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină este o persoană foarte încăpățânată din punctul de vedere al fostului moderator de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Vedeta crede că atunci când soției ”i se pune pata” nu mai există niciun fel de înțelegere.

„Nu, pentru că suntem 2 cai de concurs și suntem foarte puțin toleranți la greșeli și atunci e greu să lucrăm unul cu celălalt. Mai ales că ne și știm, avem lista cu toate minusurile fiecăruia, că deși pare perfectă, nu e.

ADVERTISEMENT

Și având lista aia și eu și ea se aprinde becul. Ia uite ce ai făcut? Și dacă am făcut ce? Și gata! Și iată haosul și nu avem nevoie de haos, e ok, avem destul haos în viață de la cei doi pinguini”, a mărturisit Cabral Ibacka pentru playtech.ro.

Andreea și Cabral Ibacka, un cuplu unit și frumos

Andreea și Cabral Ibacka formează de ani buni un cuplu unit și frumos. Prezentatoarea de la Happy Channel și moderatorul emisiunii Săriți de pe fix știu cum să mențină aprinsă flacăra iubirii, umorul fiind una dintre caracteristicile familiei lor.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță și vedeta de la Pro TV se înțeleg de minune și glumesc foarte des acasă și pe rețelele de socializare, în văzul tuturor. Cei doi au împreună și doi copii, o fată și un băiat, cu care se mândresc și pe care îi iubesc necondiționat.

„Da, 15 ani de când suntem împreună și 12 de la nuntă”, a mai spus Cabral Ibacka despre relația amoroasă pe care o are cu partenera sa de viață, Andreea, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Fosta gazdă a reality show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici mai are o fată din primul mariaj, pe nume Inoke. Cabral a fost căsătorit cu Luana Mitran, fiica lor fiind o persoană adultă în toată regula, care studiază la o facultate din Olanda.

ADVERTISEMENT