Life

Cabral, anunț neașteptat după mai bine de zece ani de căsnicie cu Andreea Ibacka: ”Jucăm fericirea”

Cabral vine cu un anunț neașteptat după mai bine de zece ani de căsnicie cu Andreea Ibacka. Ce a transmis prezentatorul tv?
03.08.2023 | 15:17
Cabral anunt neasteptat dupa mai bine de zece ani de casnicie cu Andreea Ibacka Jucam fericirea
Cabral, anunț neașteptat după mai bine de zece ani de căsnicie cu Andreea Ibacka. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cabral și Andreea Ibacka s-au căsătorit în anul 2011. Formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Dacă de la depărtare totul pare perfect, s-ar părea că prezentatorul tv nu simte chiar așa.

Cabral, anunț neașteptat după mai bine de zece ani de căsnicie cu Andreea Ibacka

Recent, Cabral a venit cu o postare cât se poate de neașteptată. Și fanii lui au rămas surprinși în momentul în care au citit. Deși este activ pe internet și postează numeroase imagini, fie singur, fie alături de soția sa râzând, Cabral nu este chiar atât de fericit.

ADVERTISEMENT

Totodată, el le-a recomandat tuturor celor care îl urmăresc să nu mai creadă ceea ce văd. Deși pe internet toată lumea pare că are bani și că e fericită, realitatea poate fi uneori destul de cruntă.

Cabral a vorbit chiar și despre profilul său. El spune că unele lucruri din viața sa nu sunt ”la locul lor” și că nu zâmbește zi de zi așa cum se vede în poze. Astfel, el le cere celor care îl urmăresc să se uite mai bine în ”grădina lor”.

ADVERTISEMENT

„Probabil că pe net, uitându-te la ce postează lumea, ți se pare că trăiești într-o lume în care tuturor le merge din plin. Toți sunt fericiți, cu gura până la urechi, cu mașini scumpe, case superbe și tot așa.

Inclusiv la mine pe pagina asta vezi cum râd ca tontu’ la cameră și cum toate-mi merg din plin. (…) Uite, nu știu despre alții, dar îți spun sincer despre mine.  Nu toate-s la locul lor, nu toate-s așa cum le-aș vrea, nu toate sunt numai de zâmbet și fericire. Ba- uneori- e chiar din contră. Deci… nu te amărî văzând că toți sunt blanao și parcă numai la tine e cu grindină”, a zis Cabral.

ADVERTISEMENT

Soțul Andrei Ibacka, sfat pentru urmăritorii săi

În aceeași postare, prezentatorul tv spune că mulți doar ”joacă” bogăția, ori fericirea. Tocmai din acest motiv, el le recomandă tuturor să fie atenți la viața pe care o au.

S-ar putea să găsească mai multe motive să fie fericiți decât ar fi crezut. De asemenea, Cabral a mai adăugat că nimeni nu trebuie să facă comparații cu fericirea pe care o afișează alții pe internet. 

ADVERTISEMENT

„Plouă peste toți, suntem uzi până la chiloți deseori… doar că jucăm bogăția, opulența și fericirea. Privește cu atenție la ce ai tu în viața ta… sunt șanse mari să ai mai multe motive de bucurie decât vezi în prima fază. Și trăiește fără să faci comparații cu fericirea pe care o screm prea mulți prin Social Media”, a mai adăugat el.

ADVERTISEMENT
Tags: