Life

Motivul pentru care copiii faimoasei Mirela Vaida nu au voie să se uite la Acces Direct. Ce le-a spus, de fapt, vedeta

Mirela Vaida reușește să se împartă între viața de mamă și cea de vedetă cu brio. Prezentatoarea are o familie superbă și se poate declara un om împlinit.
06.04.2023 | 15:58
Motivul pentru care copiii faimoasei Mirela Vaida nu au voie sa se uite la Acces Direct Ce lea spus de fapt vedeta
Motivul pentru care copiii faimoasei Mirela Vaida nu au voie să se uite la Acces Direct. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Vedeta prezintă emisiunea Acces Direct de ani buni, care s-a dovedit a fi întotdeauna pe placul publicului. Totuși, aceasta a dezvăluit recent niște detalii destul de interesante.

De ce nu se uită copiii vedetei la Acces Direct

După cum știm prea bine, Mirela Vaida este mamă. Pe de altă parte, când vine vorba de copiii săi, aceasta are grijă ca cei mici să nu aibă acces chiar la orice tip de informație. Iar asta a recunoscut-o chiar ea, într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a vorbit despre emisiunea pe care o prezintă, dar și despre motivul pentru care copiii săi nu se uită la ea. Dacă unele vedete le-au pus interdicții celor mici, iată că vedeta nu a avut o astfel de atitudine și a fost cât se poate de sinceră cu ei.

Într-un interviu acordat pentru sepctacola.ro, Mirela Vaida a dezvăluit că nu le-a interzis niciodată copiilor să se uite la Acces Direct, emisiune prezentată chiar de ea. Pe e altă parte, vedeta le-a spus că emisiunea nu este una pentru copii. Mai departe, cei mici au înțeles mesajul.

ADVERTISEMENT

Totuși, prezentatoarea tv recunoaște că cei mici și-au dorit să vină alături de ea în platou. De 1 iunie, vedeta le-a oferit această șansă, însă în final aceștia s-au plictisit când au văzut ce se întâmplă în timpul filmărilor. Drept dovadă, aceștia au decis că este mai comod să stea acasă.

Ce le-a spus Mirela Vaida copiilor săi

”Nu le-am interzis asta. Pur și simplu le-am spus că nu este o emisiune pentru copii. Ei de multe ori cer să vină cu mine la emisiune. I-am mai luat într-o vară, cred că de 1 iunie.

ADVERTISEMENT

Sigur că s-au plictisit, pentru că nu e joacă de copii acolo. Și atunci le-am spus că nu au ce să vadă acolo. Mai bine să stea acasă și să se uite la un desene care le place, dar nu le-am interzis sau le-am impus”, a povestit vedeta, pentru spectacola.ro.

Mirela Vaida a mai adăugat că într-adevăr, cei mici știu să aprindă televizorul. Totuși, în momentul în care văd emisiunea Acces Direct preferă să nu se uite la ea. Deși sunt încă destul de mici, copiii Mirelei Vaida au realizat că nu înțeleg nimic din ce se întâmplă în platou și că stilul emisiunii nu este tocmai pentru ei.

ADVERTISEMENT

”Astăzi, copiii știu și ei să aprindă televizorul. Dar au înțeles că e mami acolo și gata. Și-au dat seama că nu au ce să înțeleagă din emisiunea mea, nu e pentru ei.”, a mai povestit Mirela Vaida, în interviul acordat pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT