Life

Motivul pentru care Emilia Popescu nu și-a dorit ca fiica ei să devină actriță: ”Mă consider foarte norocoasă”

Emilia Popescu se declară o femeie împlinită. Mai mult de atât, aceasta se bucură de faptul că fiica ei, Maria, a ales un cu totul alt drum în viață.
05.06.2023 | 08:27
Motivul pentru care Emilia Popescu nu sia dorit ca fiica ei sa devina actrita Ma consider foarte norocoasa
Motivul pentru care Emilia Popescu nu și-a dorit ca fiica ei să devină actriță. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emilia Popescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta are și o fiică, Maria, în vârstă de 27 de ani, care o completează perfect. Deși tânăra nu a ales drumul mamei sale, se pare că decizia ei a fost una cât se poate de corectă.

De ce nu și-a dorit Emilia Popescu ca fiica ei să devină actriță

Emilia Popescu a fost căsătorită cu muzicianul Ion Bogdan Ștefănescu în perioada 1994-2009. Cei doi au împreună o fiică, pe Maria Ștefănescu. Dacă mulți se așteptau ca aceasta să urmeze drumul mamei, sau al tatălui, iată că lucrurile aveau să fie diferite.

ADVERTISEMENT

Iar Emilia Popescu nu se plânge deloc, ci din contră. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, pentru revista Psychologies, aceasta a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei. Mai mult de atât, actrița a spus și ce carieră a ales aceasta.

Maria Ștefănescu este pasionată de artă. Totuși, aceasta nu a ales să debuteze nici în actorie și nici în lumea muzicii. Fiica Emiliei Popescu este designer vestimentar, iar mama ei este mai mult decât încântată de parcursul acesteia.

ADVERTISEMENT

Actrița spune că nu și-a dorit ca fiica ei să îi urmeze exemplul. Pentru ea, actoria a fost mereu o meserie grea, dar și nedreaptă, în special când vine vorba de femei. Pe de altă parte, designerul vestimentar s-ar putea să îi aducă mai multe satisfacții Mariei.

”Sunt cea mai fericită. Pentru mine ăsta este cadoul vieții mele, faptul că fata mea nu a făcut Actoria. De ce? Pentru că este o meserie grea, ingrată, nedreaptă, mai ales pentru o femeie. De la anul, promit să fiu îmbrăcată numai de Maria Ștefănescu. A terminat masterul”, a dezvăluit Emilia Popescu.

ADVERTISEMENT

Ce relație există între Maria și mama sa

La rândul ei, Maria este mulțumită de alegerea făcută. Aceasta a fost atrasă de pictură și grafică încă din gimnaziu, iar mai apoi a decis să se axeze pe designerul vestimentar. De asemenea, a ajutat-o enorm faptul că a reușit să cunoască numeroși artiști.

Aceștia au ajutat-o să fie mai creativă, dar și să evolueze. Iar dacă ar fi să aleagă un alt drum, Maria nu s-ar uita în spate. Fiica actriței Emilia Popescu spune că nu s-ar vedea niciodată lucrând într-un cu totul alt domeniu.

ADVERTISEMENT

”Am studiat pictura și grafica din clasa a cincea, urmând apoi să mă axez pe designul vestimentar, la facultate. Am crescut în această lume. De când eram mică, am avut șansa să cunosc artiști care m-au marcat, m-au provocat și m-au ajutat foarte tare să-mi dezvolt creativitatea și să evoluez ca artist. Nu m-aș vedea niciodată lucrând în alt domeniu.”, a declarat ea pentru psychologies.ro.

Cele două se înțeleg de minune, iar certuri mamă-fiică nu prea există. Atât Emilia Popescu cât și Maria reușesc să comunice și de asemenea se completează reciproc. Iar acest lucru este mai mult decât perfect pentru celebra actriță.

ADVERTISEMENT
Tags: