Sport

Motivul pentru care Emma Răducanu nu își găsește antrenor: “Nu țin pasul!”

Într-un interviu acordat presei engleze, Emma Răducanu a explicat motivul pentru care nu își găsește antrenor. Jucătoarea de tenis îi pune într-o poziție dificilă pe mentorii săi.
21.10.2023 | 13:40
Motivul pentru care Emma Raducanu nu isi gaseste antrenor Nu tin pasul
Într-un interviu, Emma Răducanu a explicat motivul pentru care nu își găsește antrenor. Jucătoarea de tenis îi pune într-o poziție dificilă pe mentorii săi. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Sportiva britanică nu trece printr-o perioadă a carierei favorabilă. Jucătoarea de tenis este într-o cădere de formă, însă factorii principali sunt accidentările. Emma Răducanu a explicat și care este motivul pentru care nu își găsește antrenor. Ceea ce o împiedică în a evolua la nivel maxim.

Motivul pentru care Emma Răducanu nu își găsește antrenor

Jucătoarea de tenis (20 de ani) s-a făcut remarcată după ce a câștigat US Open 2021. Însă, din acel moment, sportiva britanică nu și-a mai regăsit forma și nu a putut să aibă evoluții la fel de importante, chiar dacă oferea senzația că o să devină una dintre cele mai mari jucătoare la acel moment. Forma scăzută este și din cauza mai multor accidentări.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Emma Răducanu a explicat care este motivul pentru care nu își găsește antrenor. Acest lucru fiind un factor decisiv în cariera sportivei și unul dintre cauzele formei sale de după câștigarea titlului de Grand Slam.

“Le pun o mulțime de întrebări antrenorilor mei. În anumite ocazii, ei nu au fost în stare să țină pasul cu întrebările pe care le pun și, poate, de asta lucrurile au ajuns la final.

ADVERTISEMENT

E ceva ce am făcut dintotdeauna, îi provoc cu întrebări pe antrenori determinându-i să își pună mintea la contribuție. Nu sunt cineva căreia să îi spui ce să facă și să facă, am nevoie să înțeleg de ce fac un anumit lucru. Apoi (n.r. după ce înțelege), îl fac”, a explicat Emma Răducanu, pentru cei de la BBC.

Obiectivele sportivei din Marea Britanie

Emma Răducanu a vorbit și despre obiectivele sale din tenis. Datorită vârstei fragede, sportiva o poate lua cu ușurință de la capăt. Având peste 10 de ani de carieră în față. Dorința cea mai mare a Emmei Răducanu este să revină după accidentări și să practice sportul pe care îl iubește.

ADVERTISEMENT

“Am multe visuri, multe obiective pe care vreau să le ating, dar, încă mai am 15 ani de carieră, nu este nicio grabă. De-a lungul carierei am avut obstacole. Mă voi întoarce din sezonul următor, chiar dacă sunt jos în clasament, o voi lua de la capăt”, a spus jucătoarea de tenis britanică.

Emma Răducanu și-a găsit un nou hobby

În perioada în care accidentările au ținut-o departe de sport, Emma Răducanu și-a găsit un nou hobby. Jucătoarea de tenis a început să picteze și o face foarte bine (video aici). În fiecare zi postează momente din viața ei pe Social Media, acolo unde fanii pot să îi urmărească procesul de revenire în tenis, dar și activitățile preferate de zi cu zi. În acest moment, britanica este pe locul 280 WTA și se pregătește să revină la cel mai înalt nivel.

ADVERTISEMENT