Sport

Motivul pentru care Gigi Becali a renunțat să-l prezinte la Palat pe Andrea Compagno. Ce se întâmplă cu fotbalistul

Atacantul Andrea Compagno al cărui transfer la FCSB a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK, a ajuns la București, dar Gigi Becali a decis să nu-l prezinte oficial.
29.08.2022 | 16:05
Motivul pentru care Gigi Becali a renuntat sal prezinte la Palat pe Andrea Compagno Ce se intampla cu fotbalistul
Andrea Compagno s-a alăturat, luni, lotului FCSB, darnu a mai fost prezentat oficial de Gigi Becali la Palat.. © FOTO:Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a rezolvat problema atacantului care lipsea vicecampioanei FCSB și a plătit 1,5 milioane de euro pentru Andrea Compagno, celor de la FC U Craiova. Patronul roș-albaștrilor a decis să nu-l prezinte oficial, la Palat.

Andrea Compagno, trimis direct la baza de pregătire de la Berceni

Liderul clasamentului golgheterilor în SuperLigă, Andrea Compagno a semnat cu FCSB, după negocieri la sânge, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate și a ajuns luni la București.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 26 de ani urma să fie prezentat oficial, conform obiceiului, la Palatul de pe Alea Alexandru, însă Gigi Becali s-a răzgândit în ultimul moment.

Latifundiarul le-a transmis fotbalistului și impresarului acestuia să se prezinte la baza de pregătire de la Berceni, pentru a intra în programul echipei.

ADVERTISEMENT

Conform Orange Sport, omul de afaceri a plecat luni dimineața spre Constanța, acolo unde o biserică de lemn a fost mistuită de un incendiu violent, la sfârșitul săptămânii trecute.

În aceste condiții italianul va fi prezentat doar prin intermediul paginilor oficiale ale roș-albaștrilor de pe rețelele de socializare. Noul atacant al FCSB va putea evolua încă din primul meci din faza grupelor Conference League, acesta luându-i locul lui Rachid Bouhenna, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Cota lui Andrea Compagno a explodat de când joacă în România

Andrea Compagno a fost achiziționat de FC U Craiova, liber de contract, în iulie 2020. Atunci cota de piață a fotbalistului era de doar 75.000 de euro, el evoluând vreme de două sezoane la modesta Tre Fiori din San Marino.

În Bănie, atacantul născut la Palermo a renăscut. A marcat 7 goluri în primul sezon la FC U Craiova și i-a ajutat pe olteni să revină în SuperLigă. Al doilea sezon a fost și mai bun pentru italian care, cu 12 goluri marcate, a fost golgheterul trupei lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Și în actuala stagiune Compagno a început perfect. A înscris 5 goluri în primele cinci etape și conduce în clasamentul celor mai buni marcatori din campionatul României.

500.000 de euro este cota de piață, în momentul de față, conform transfermarkt


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 7,50 este cota pentru ”2 și sub 1,5 goluri” la Farul – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT