Life

Motivul pentru care Magda Catone vrea să se retragă la mănăstire. Actrița a șocat cu declarațiile sale: „Mi se pare un lucru foarte bun”

Celebra actriță a făcut mărturisiri șocante. Magda Catone ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor și să meargă la mănăstire
19.01.2024 | 07:07
Motivul pentru care Magda Catone vrea sa se retraga la manastire Actrita a socat cu declaratiile sale Mi se pare un lucru foarte bun
Magda Catone vrea să se călugărească pe viitor/ sursa foto: kanal d
ADVERTISEMENT

Magda Catone, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară, ia în calcul să dispară din lumina reflectoarelor și să se retragă la o mănăstire. În plus, actrița s-a înscris deja la masteratul de Doctrină și Cultură Creștină din cadrul Facultății de Teologie. Iată ce declarații a făcut!

Magda Catone vrea să se călugărească

Magda Catone, actrița din serialul „Camera 609”, a dezvăluit că vrea să se călugărească. Actrița de 65 de ani a vorbit deschis despre credință și chiar a recunoscut că s-a înscris la Teologie. Ea a dezvăluit că acest lucru a ajutat-o foarte mult.

ADVERTISEMENT

„Nu este doar o apucătură faptul că m-am apucat de Teologie, este o preocupare sănătoasă, zic eu. Mai ales că vine și cu vârsta, dar îți recomand să te apleci și tu asupra unui subiect de felul ăsta, pentru că vei afla multe lucruri care o să te uimească și o să te și bucure”, a declarat Magda Catone.

„Că Institutul de Teologie este foarte accesibil, e ceea ce se numește drumul spre sfințenie, e accesibil oricui, trebuie doar să te înscrii pe drumul ăsta. Reușita nu-ți este asigurată, cum nimic în viață nu-ți este asigurat, dar e bine să fii aproape de lucrurile acestea bune. Și una dintre recomandări este să te însoțești cu oameni înțelepți. Acolo găsești mulți oameni înțelepți”, a spus Magda Catone.

ADVERTISEMENT

Se gândește să se mute la mănăstire

Mai mult de atât, actrița celebră se gândește pe viitor să se mute la mănăstire și recomandă și altor persoane să facă acest lucru: „Da, mi se pare un lucru foarte bun, recomand și altora. Nu e exclus peste câțiva ani să mă găsești acolo, să vii să-mi iei un interviu, cred că o să-ți fie mai greu. Adică e un protocol care nu o să îți permită așa ușor cum o facem aici”, a mai mărturisit actrița pentru Cancan.ro. 

De ce s-a despărțit de Șerban Ionescu

Șerban Ionescu și Magda Catone au devenit soț și soție în 1983, după ce s-au cunoscut la teatru. În 1997, cei doi deveneau părinții unui băiat, pe nume Carol. Deși mariajul lor era unul trainic, după trei decenii împreună, cei doi și-au spus adio. Actrița a fost cea care a decis să se despartă de tatăl fiului său.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, Șerban Ionescu s-a stins din viață în 2012, lăsând o durere imensă în sufletul Magdei. Artistul fusese diagnosticat cu borelioză, o afecțiune provocată de înţepătura unei căpuşe. În plus, el mai primise un diagnostic dur de la medici: scleroză amiotrofică.

„Am încercat să îmi păstrez căsnicia și atunci am zis că trebuie un duș rece, ceva care să-l lămurească că ceea ce face nu e potrivit cu calitatea lui de soț iubitor, că accidentele pe care le trăiește se răsfrâng asupra liniștii familiei trebuie eliminate. Atunci am decis să divorțez.

ADVERTISEMENT

Și așa am plecat eu, ca într-o aplicație, nu m-am gândit la o finalitate în care despărțirea noastră să fie clară, definitivă. Am vrut să fac o buclă, cum se numește, și să îi pun oglinda în față și să văd dacă examenul ăsta de conștiință o să îl zdruncine și o să îl facă să fie cine a fost până atunci”, a dezvăluit Magda Catone, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT
Tags: