Life

Cum se descurcă Magda Catone la master. Actrița învață la Facultatea de Teologie

Cum se descurcă Magda Catone la master. Actrița s-a apucat din nou de școală și acum învață la Facultatea de Teologie, la 64 de ani.
06.06.2023 | 16:58
Cum se descurca Magda Catone la master Actrita invata la Facultatea de Teologie
Magda Catone la master. Foto: Captură Youtube / Trinitas
ADVERTISEMENT

Cum se descurcă Magda Catone la master. Actrița este la al doilea masterat de la Teologie. Iată ce spune despre această experiență!

Magda Catone la master. Este la Facultatea de Teologie

Magda Catone este la al doilea masterat, la Facultatea de Teologie. Vedeta s-a apucat din nou de școală la vârsta de 63 de ani, cu primul masterat. Aceasta este dornică să învețe cât mai multe lucruri.

ADVERTISEMENT

Magda Catone are 64 de ani și este studentă la masteratul de Doctrină și Cultură Creștină din cadrul Facultății de Teologie. Aceasta a mai făcut un alt master și în anul 2019, iar acum este la al doilea.

Vedeta a mărturisit că se descurcă foarte bine și nu este deloc greu să meargă din nou la școală. Aceasta are și alți colegi de vârsta ei deși majoritatea sunt tineri.

ADVERTISEMENT

Aceasta a povestit că la masteratul la care învață și ea este învață și un medic un inginer dar și preoți, unii inclusiv din afara țării.

„Nu îmi e greu. Sunt la masterat, se numește Doctrină și Cultură Creștină. Am colegi tineri, dar nu mai este o surpriză faptul că, din 20, 7 sunt de vârsta mea.

ADVERTISEMENT

Unul este inginer, altul este medic – specialist cu multe premii –, alții sunt preoți care au parohii și care, în timpul zilei, își fac serviciul și la biserică.

Unii dintre ei fac facultatea online, pentru că trăiesc în Italia și comunitățile de acolo le cer o activitate intensă în parohie”, a povestit actrița pentru Viva.

ADVERTISEMENT

Magda Catone a mai făcut un master

Magda Catone a mai făcut un masterat și în anul 2019, tot la Facultatea de Teologie, dar aceasta spune că atunci ea a avut colegi la master chiar pe colegii fiului său.

Carol Ionescu are 26 de ani și a jucat în mai multe filme de succes, inclusiv Teambuilding, dar și Taximetriștii.

„Cu tinerii am mai exersat masteratul în regie, pe care l-am terminat în 2019. I-am avut colegi la master pe toți colegii fiului meu; eu la 60, ei la 25 de ani și iarăși a fost o experiență frumoasă”, a mai povestit vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: