Life

Motivul pentru care Mihai Albu nu se va uita la America Express. De ce nu ar accepta niciodată o astfel de provocare

Motivul pentru care Mihai Albu nu se va uita la America Express. Acesta nu ar accepta niciodată să participe la o emisiune de acest gen.
11.08.2023 | 13:31
Motivul pentru care Mihai Albu nu se va uita la America Express De ce nu ar accepta niciodata o astfel de provocare
Motivul pentru care Mihai Albu nu se va uita la America Express. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Mihai Albu nu se va uita la America Express. Designerul spune și că nu ar accepta niciodată să apară la p o astfel de emisiune.

Motivul pentru care Mihai Albu nu se va uita la America Express

Mihai Albu nu o să urmărească emisiunea în care va apărea fosta sa soție. El spune că astfel de reality-show-uri nu sunt stilul său, așa că nici America Express nu este vreo excepție.

ADVERTISEMENT

Mihai Albu a spus că a fost invitat să participe la Sunt celebru, scoate-mă de aici, de la Pro TV. Nici această provocare nu a fost pe placul desginerului.

„Nu mă voi uita la emisiune, la «America Express», însă de obicei nu urmăresc acest gen de reality-show.

ADVERTISEMENT

Să știți că am fost și eu invitat, în calitate de concurent, la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!», la PRO TV, dar am refuzat”, a explicat acesta, conform Playtech.

De ce nu a mers Mihai Albu la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Mihai Albu spune că este foarte ocupat cu afacerea lui. El nici nu ar avea cum să participe la astfel de emisiuni, nici dacă ar vrea.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost mai acid la adresa celor care participă la astfel de show-uri, inclusiv a fostei sale soții, Iulia Albu. Creatorul de modă a declarat că doar cei cu program flexibil și fără vreo afacere ar putea să meargă să stea în junglă.

„Am treabă, acestea sunt emisiuni pentru cei cu program flexibil, nu poți lipsi cu lunile, nici dacă ai firmă și nici dacă lucrezi la stat.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ai un program flexibil. Este pentru cântăreți, actori, sportivi. Poate că banii oferiți de PRO TV acoperă acele luni de câștig, dacă ai lucra, dar ce faci după aceea, închizi firma?

Liber profesioniștii acceptă. N-aș putea participa nici cu actuala mea iubită, și ea are serviciu, este medic chirurg, nici ea nu poate să plece la o astfel de competiție”, a mai spus Mihai Albu.

ADVERTISEMENT