Life

Motivul pentru care o femeie din București s-a plimbat o noapte întreagă cu autobuzele STB. Șoferii au lăsat-o să doarmă

Cum a ajuns o doamnă din Capitală să călătorească toată noaptea cu autobuzele STB. Conducătorii auto nu au trezit-o din somn.
07.04.2023 | 12:09
Motivul pentru care o femeie din Bucuresti sa plimbat o noapte intreaga cu autobuzele STB Soferii au lasato sa doarma
Cum a ajuns o doamnă din Capitală să călătorească toată noaptea cu autobuzele STB. Conducătorii auto nu au trezit-o din somn. Sursa foto: stbsa.ro
ADVERTISEMENT

Motivul pentru care o femeie din București s-a plimbat o noapte întreagă cu autobuzele STB. Șoferii au lăsat-o să doarmă. Care este povestea sa și cum au reacționat oamenii de pe rețelele de socializare când i-au auzit dezvăluirea.

Cum a ajuns o doamnă din Capitală să călătorească toată noaptea cu autobuzele STB. Conducătorii auto nu au trezit-o din somn

O doamnă din Capitală a ajuns să călătorească toată noaptea cu autobuzele STB după ce cheile casei au rămas în căsuța poștală. Conducătorii auto nu au trezit-o din somn și i-au spus ce trasee să urmeze ca să nu ajungă la depou.

ADVERTISEMENT

A stat câteva ore bune în frig pentru că vecinii nu i-au răspuns la interfon și după i-a venit ideea să meargă cu transportul în comun. Din păcate, tânăra nu a avut bani să se cazeze la un hotel și nici baterie la telefon pentru a cere ajutor.

„Eu nu vin cu o reclamație, ci cu mulțumiri unor șoferi de pe linia de noapte care m-au înțeles și m-au lăsat să dorm în mașini. Am rămas afară, cheile erau blocate înăuntru, în căsuța poștală.

ADVERTISEMENT

Niciun locatar al blocului nu a avut milă să îmi deschidă la interfon. Iar după ce am stat 4 ore afară în frig, mi-a venit ideea să iau ratb (STB, n.r.) randm. M-au trezit, m-au întrebat unde mă duc.

După ce le-am spus în mare de ce nu am destinație au fost drăguți și mi-au sugerat ce altă mașină să iau, să nu ajung la depou. Așa că, mulțumesc”, a povestit femeia pe un grup de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Ce mesaje a primit tânăra după noaptea petrecută în STB

Tânăra a primit foarte multe mesaje după noaptea petrecută în autobuzele STB, chiar dacă au fost și persoane care i-au scris că nu o cred sau că este o păcăleală de 1 aprilie, venită totuși cu o întârziere de câteva zile bune.

„1 aprilie a trecut totuși”, „Nu cred așa ceva”, „Se mai întâmplă”, „La ce vecini ai, nici nu mai ai nevoie de dușmani”, „Foarte frumos, dar cred că dacă cineva ar adormi în autobuz ar prefera să fie trezit”, sunt o parte din comentariile din online.

ADVERTISEMENT

„Nu era o glumă, dar hai să fim răi. Nu am intrat în toate detaliile. Nu aveam baterie la telefon, nu aveam bani suficienți la mine ca aș fi mers la hotel…”, a adăugat femeia în mediul virtual.

ADVERTISEMENT
Tags: