Life

Motivul pentru care Ramona de la Clejani s-a împăcat cu iubitul ei. Vedeta anunța anterior despărțirea

Ramona de la Clejani s-a împăcat cu iubitul ei. Asta în condițiile în care în urmă cu doar câteva zile vedeta a anunțat despărțirea.
08.05.2023 | 12:42
Motivul pentru care Ramona de la Clejani sa impacat cu iubitul ei Vedeta anunta anterior despartirea
Motivul pentru care Ramona de la Clejani s-a împăcat cu iubitul ei. Sursă foto: Instagram, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona de la Clejani traversează o perioadă dificilă. Forțată de împrejurări însă, fiica lui Ioniță de la Clejani a fost nevoită să ia o decizie drastică. Aceasta s-a împăcat cu iubitul ei, care de altfel urmează să îi devină și soț.

Motivul pentru care Ramona de la Clejani s-a împăcat cu iubitul ei

Zilele trecute, Ramona de la Clejani a anunțat că s-a despărțit de Adiță Paris. Iar asta se întâmpla în ciuda faptului că cei doi se pregăteau de nuntă. În ceea ce privește motivul despărțirii, vedeta spunea că a primit o conversație din partea unei tinere.

ADVERTISEMENT

Aceasta vorbea cu iubitul Ramonei, iar acest lucru a enervat-o la culme pe vedetă. Deși părea că nu mai există nicio cale de împăcare, iată că în final, cei doi au decis să își mai dea o nouă șansă. Asta în ciuda faptului că fiica lui Ioniță de la Clejani spunea că ruptura e una definitivă.

Și totuși care este motivul pentru care Ramona de la Clejani l-a iertat pe Adiță Paris? Se pare că de vină ar fi char munca. Deși vedeta a încercat să fugă și să stea departe de el, bărbatul nu vrea să renunțe deloc la relație.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, cei doi au numeroase proiecte în comun, astfel că este dificil pentru fiecare în parte să o ia de la zero. În același timp, ea a mai adăugat că cel mai probabil unele fete au căutat să îi facă rău. În ciuda acestui lucru însă, vedeta a decis să mai dea o șansă poveștii sale de dragoste.

Decizia luată de vedetă după anunțul separării

”Eu am foarte multe evenimente luate vara aceasta cu el, eu am încercat să fug de acasă, să stăm departe, să ne despărțim, dar el nu renunță. Avem multe lucruri în comun, nici nu știu ce să fac. Fetele astea sunt foarte rele, ele încearcă să-mi facă rău.

ADVERTISEMENT

Da, ne-am împăcat pentru că nu poți să mergi cu un om atâtea ore, atâtea zile pe drum și să stai de ceartă și să nu vorbești. Ne leagă atâtea lucruri, nu am cum să dau înapoi”, a spus Ramona de la Clejani pentru Spynews.ro.

Gândindu-se mai bine, vedeta și-a dat seama că nu are rost să pună capăt unei relații doar pentru niște mesaje. Aceasta spune că ce a văzut erau doar cuvinte, drept urmare, iubitul ei nu a ajuns să se vadă cu fata respectivă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ea nu înțelege cum o fată serioasă ar putea să vorbească cu un bărbat care se află într-o relație. Chiar și așa, Ramona de la Clejani, care de altfel a divorțat anul trecut, e hotărâtă să nu se lase învinsă și să meargă înainte.

ADVERTISEMENT