Life

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani se mărită, dar Viorica are interzis la nuntă: „Să vină doar tata, singur”

Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, și-a programat nunta. Viorica nu este invitată la eveniment.
30.04.2023 | 18:38
Fiica nelegitima a lui Ionita de la Clejani se marita dar Viorica are interzis la nunta Sa vina doar tata singur
Ramona Manole și-a programat nunta. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Manole se mărită. A pus la cale nunta și vrea ca tatăl să-i fie alături, însă familia acestuia nu este bine primită. Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani nu vrea să o vadă pe Viorica în cea mai importantă zi din viața sa.

Ramona Manole se mărită. Ioniță de la Clejani este invitat, Viorica nu

Ramona Manole iubește din nou, iar vara aceasta are programată nunta. Artista e îndrăgostită până peste cap de acordeonistul Ady Paris, așa că este pregătită să îmbrace rochia de mireasă și a oferit detalii despre eveniment.

ADVERTISEMENT

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani afirmă că este în sfârșit fericită după ce a trecut printr-un divorț dificil. „În vară, în luna august, voi fi miresă. Am stabilit totul deja cu nașii și cu soțul meu.

Am așteptat să câștig custodia fetelor să scap de acel divorț toxic. Nașii de cununie vor fi George Talent și soția lui. Soțul meu cântă de 11 ani cu el și așa a decis el și așa vom face”, a declarat Ramona Manole pentru click.ro. 

ADVERTISEMENT

În ciuda relației tensionate dintre ea și Ioniță, Ramona spune că-și va chema tatăl la eveniment, însă nu ca invitat, ci ca solist. Totuși, nu la fel de primitoare este cu Viorica de la Clejani, cu care a avut numeroase divergențe până acum.

„O să îl invit și pe tata la nuntă să se bucure că mi-am luat acordeonist ca el să poată să duca steagul mai departe. Nu o să îi trimit invitație ca la nuntași, ci o să fie plătit să cânte. Nu vreau să vină Viorica la nunta mea.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să vina doar tata singur. Este singura mea dorință să vina să cânte. Și știu că soțul meu o să mă ajute”, a dezvăluit, cu sinceritate, Ramona Manole pentru sursa menționată anterior.

 „Am înțeles că și eu am dreptul la fericire”

Ramona Manole și-a dorit să puncteze că i-a fost greu să-și revină după greutățile pe care le-a întâmpinat până în acest moment în viața sa amoroasă. Totuși, ajunsă la 32 de ani, își dorește să fie fericită.

ADVERTISEMENT

„Am reușit să scap de frica lumii. Am prins încredere în mine. Și am înțeles că și eu am dreptul la fericire. Îmi doresc să fiu un model pentru femeile singure. Le sfătuiesc pe toate să nu le fie frică să iubească indiferent de situația fiecărui om. Pentru că orice persoană are dreptul să fie fericită. Am fost pusă la colț, până acum, de neamuri, de cunoștințele toxice pe care le am, dar am reușit să răzbat în viață.

La noi tradiția în familie este că dacă nu ești tare cu capul te fac în așa fel încât să o ei razna. Pentru că se merge pe principiul că nu ai voie să-ți refaci viața personală. Eu însă am reușit să rup acest lanț și să spun în gura mare că îmi doresc să am cea mai frumoasa familie după ani de așteptare”, a completat fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani.

ADVERTISEMENT