Life

Motivul real pentru care Iulia Vântur a plecat din România: ”Eu am devenit adult în India”

În urmă cu aproape zece ani, Iulia Vântur a plecat pentru prima oară în India. Avea doar 31 de ani și se pare că țara a cucerit-o total.
11.11.2022 | 10:04
Motivul real pentru care Iulia Vantur a plecat din Romania Eu am devenit adult in India
Iulia Vântur a spus motivul real pentru care a ales să se mute în India. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a descoperit viața în India în urmă cu aproape zece ani de zile. S-a simțit fascinată de tot ce a putut vedea acolo, iar în final a decis să se mute din România.

Iulia Vântur recunoaște că avea o carieră frumoasă în România

Îi era teamă la început, având în vedere că toată munca ei era în România. În final însă, vedeta a reușit să își facă mai mult curaj și să o ia de la capăt. A fost un sacrificiu într-adevăr, dar totul a meritat la final.

ADVERTISEMENT

Viața în India a făcut-o să se detașeze de lucruri, să evolueze, dar și să se maturizeze, după cum povestește chiar ea. De asemenea, vedeta recunoaște că România i-a oferit de asemenea lucruri frumoase, însă mentalitatea pe care o avea înainte de a părăsi țara a făcut-o să se gândească că se poate și mai bine de atât.

”Aveam o carieră frumoasă, însă simțeam că nu am reușit să mă exprim îndeajuns. Dacă te uitai la viața mea, totul era chiar bine! În acel portret, totul părea ideal, însă eu știam că valoarea mea esențială nu a fost încă explorată”, a mărturisit Iulia Vântur, într-un interviu acordat pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

De ce a ales Iulia Vântur India

În ceea ce privește motivele pentru care vedeta a decis să plece în India, Iulia Vântur susține că a preferat să își urmeze sufletul.

A vrut să se detașeze de tot ce a avut în țară și să se transforme, iar acest lucru s-a și întâmplat.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, vedeta povestește că în India a reușit să devină adult, iar pentru ea, această experiență a fost precum o călătorie de viață.

”Eu cred că am avut curajul, nebunia și încrederea că, dacă îmi voi urma sufletul, nu am cum să sfârșesc rău!

ADVERTISEMENT

Și am avut curaj să șterg de pe podea acea „rangoli, să mă detașez de tot ce aveam înainte și de tot ce reprezentam, mai ales pentru cei din jur, și să mă las liberă să creez din nou, să mă transform. Pentru mine, India a fost o călătorie de viață, eu am devenit adult în India”, a mai dezvăluit ea, pentru sursa citată.

Menționăm că în India, Iulia Vântur l-a cunoscut pe Salman Khan, actualul său iubit. Cei doi sunt împreună de ani buni și sunt implicați în nenumărate proiecte.

De asemenea, Iulia Vântur a devenit între timp și o artistă de mare succes, aceasta având nenumărate turnee internaționale.

ADVERTISEMENT