Life

Cu ce probleme s-a confruntat Iulia Vântur din cauza relației cu Salman Khan: „Mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt”

Cu ce probleme s-a confruntat Iulia Vântur din cauza relației cu Salman Khan. Vedeta a povestit abia acum prin ce a trecut.
06.11.2022 | 19:14
Cu ce probleme sa confruntat Iulia Vantur din cauza relatiei cu Salman Khan Mia luat ani de zile sa dovedesc ca merit locul in care sunt
Cu ce probleme s-a confruntat Iulia Vântur din cauza relației cu Salman Khan. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a făcut noi declarații despre relația sa cu Salman Khan și felul în care i-a afectat cariera muzicală. Cu ce probleme s-a confruntat aceasta din cauza legăturii cu actorul de la Bollywood.

Cu ce probleme s-a confruntat Iulia Vântur din cauza relației cu Salman Khan

Iulia Vântur a mărturisit că a avut parte de unele probleme din cauza relației sale cu actorul indian Salman Khan, mai ales pentru că toată lumea a început să o cunoască peste hotare datorită legăturii cu acesta.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, vedetei de la noi i-a fost greu să fie recunoscută pentru talentul ei și s-a confruntat cu diverse probleme profesionale pentru că oamenii nu puteau vedea de ce este capabilă și credeau că tot succesul ei se datorează relației sale de iubire cu Salman Khan.

Iulia Vântur a mărturisit că i-a luat ani de zile să fie recunoscută pentru talentul său, nu doar din poziția de iubită a lui Salman Khan.

ADVERTISEMENT

„Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut, sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii.

Mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină”, a spus vedeta la emisiunea Teo Show.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur spune că Salman Khan a fost singurul care a susținut-o

Iulia Vântur a mărturisit că faimosul actor indian Salman Khan a fost singurul care a susținut-o în cariera sa muzicală și a crezut în vocea ei, deși poate însăși vedeta nu se considera îndeajuns de bună pentru a fi acolo.

„Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure «giuvaierul» națiunii. (…)

ADVERTISEMENT

El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo”, a mai mărturisit Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT