Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Motivul stupid pentru care un fost jucător al Stelei a ratat transferul la Marseille: „A călcat greșit pe bordură!”. Video exclusiv

Valeriu Răchită a povestit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cum a ratat Denis Șerban un transfer important la Marseille.
08.04.2023 | 12:44
Motivul stupid pentru care un fost jucator al Stelei a ratat transferul la Marseille A calcat gresit pe bordura Video exclusiv
Motivul stupid pentru care un fost jucător al Stelei a ratat transferul la Marseille. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Vivi” Răchită a rememorat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cum s-a accidentat stupid Denis Șerban, după ce fusese schimbat la un meci cu Dinamo, călcând greșit pe o bordură de pe stadionul din „Ștefan cel Mare”.

Motivul stupid pentru care un fost jucător al Stelei a ratat transferul la Marseille

Denis Șerban a fost unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai Stelei după 1989. Ajungând la Steaua în 1996, acesta devenea titular și făcea pasul și către echipa națională a României. Un moment neprevăzut, povestit de Valeriu Răchită la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a făcut ca acesta să rateze un transfer important în Franța, la Marseille.

ADVERTISEMENT

„Denis Șerban în 97, când i-am bătut pe cei de la Dinamo, la 2-1 a fost schimbat, iar după am dat golul de 3-1, prin Ciocoiu sau Militaru, nu mai știu exact cine.

Și el pe bancă a fugit să se îmbrățișeze cu noi și era acea bordură din Groapă, din Ștefan cel Mare, făcând acea ruptură. Pleca la Marseille! Marseille venise să-l cumpere, dădeau 2 milioane și jumătate de dolari. Atunci pleca! Transferul era făcut, chiar seara înainte de meci, în cantonament, știa că pleacă.

ADVERTISEMENT

Pe el l-a schimbat să nu se accidenteze, îi dominam pe Dinamo în perioada aia, n-aveam treabă cu ei și am mai dat un gol. La 3-1 ne-am dus să ne bucurăm, a venit și el de pe bancă.

A călcat greșit pe bordura care despărțea pista de alergare de suprafața de joc și a făcut o fractură de metatarsian. Și de-atunci a avut glezna praf și Denis a ratat transferul”, și-a amintit Valeriu Răchită.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Te lupți cu tine însuți când ești accidentat!”

Bănel Nicoliță a vorbit despre ce înseamnă accidentările în viața unui fotbalist, povestind ce a simțit el în momentele în care a stat departe de teren și amintindu-și accidentarea horror suferită de Mirel Rădoi, fostul său coleg de la Steaua (actuala FCSB) și naționala României, care s-a lovit cap în cap cu Răzvan Raț la EURO 2008, la meciul „tricolorilor” cu Italia, scor 1-1.

„E foarte greu cu accidentările, pentru că tu te lupți cu tine însuți, nu e nimeni lângă tine. Recuperarea e cea mai grea, trebuie să fii motivat să mergi zi de zi să faci recuperarea.

ADVERTISEMENT

Mirel a venit după o accidentare, după 7 luni de zile, cu frică, cu teamă. Atunci l-am văzut și mi-am spus Doamne, sper să nu mă accidentez vreodată așa. Intra cu teamă, nu mai era Mirel pe care îl știam eu, dar după mai multe antrenamente și-a revenit la forma pe care a avut-o”, a mai spus Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție.

Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT
Tags:
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în...
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în cazul Simonei ANALIZĂ
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Croaziera în care oaspeţii pot călători complet dezbrăcaţi. Cât costă experienţa unică unde...
Croaziera în care oaspeţii pot călători complet dezbrăcaţi. Cât costă experienţa unică unde mergi fără nicio haină în bagaj
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe:...
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor,...
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, bagă spaima în români
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Mulți români cultivă roșii, dar fac o mare greșeală. Trucul care ajută pentru...
Mulți români cultivă roșii, dar fac o mare greșeală. Trucul care ajută pentru tomate perfect coapte
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face...
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face primele declarații: „Eu am invitat-o în oraș”
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru...
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii