Premier League

Mourinho, tranșant la adresa lui Pogba: “Să-mi spună în față dacă vrea să plece”

15.09.2018 | 08:58
Mourinho transant la adresa lui Pogba Sami spuna in fata daca vrea sa plece
ADVERTISEMENT

Tehnicianul lui Manchester United, Jose Mourinho, a fost foarte tranșant la adresa lui Paul Pogba în ultimele declarații. După toate mesajele venite în ultima vreme atât din partea jucătorului, cât și din partea agentului său, portughezul a spus că Pogba ar trebui să îi spună în față dacă vrea neapărat să plece de pe Old Trafford.

În pauza competițională stabilită pentru disputarea meciurilor echipelor naționale, Paul Pogba a alimentat și mai mult zvonurile cu privire la o posibilă despărțire de Manchester United. “Cine poate ști ce se va întâmpla în viitor?”, a declarat francezul, nemulțumindu-l și mai mult pe Jose Mourinho, care este tot mai criticat în ultima vreme chiar și de către cei mai înfocați dintre fanii clubului.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul lui United a făcut declarații contradictorii de-a lungul timpului pe tema unui posibil transfer la Barcelona sau la Juventus Torino, iar în unele ocazii acestea au fost diferite de cele ale agentului său, Mino Raiola. Având în vedere personalitatea lui Mourinho, cel mai probabil acesta și-ar dori să nu mai aibă de-a face cu Pogba, însă lipsa investițiilor în transferuri de calitate îl face să accepte situația și să încerce să o mențină pe linia de plutire pentru cât mai mult timp.

Mourinho a avut un mesaj tranșant pentru Paul Pogba

“Dacă Pogba nu îmi spune în față că vrea să plece, este pentru că își dorește să stea. Asta este concluzia mea. Dacă îl văd pe domnul Raiola că vine și spune că jucătorul vrea să plece și că încearcă să aranjeze cumva lucrurile pentru a putea pleca, atunci cred. În acest moment sunt în ceață. Singurul lucru care îmi este clar e că jucătorul nu mi-a spus niciodată că vrea să plece. Paul s-a întors la Manchester la o săptămână după ce a început noul sezon în Premier League. Am fost împreună mai bine de două luni. Nu mi-a zis niciodată că vrea să plece. Niciodată! Va trebui să îl întrebați și pe el. Ca antrenor, eu vă spun adevărul. Asta este problema lui, relația lui cu presa. Nu o voi comenta”, a declarat Jose Mourinho.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul lui Manchester este tot mai criticat

Stilul adoptat în relația cu oficialii clubului, cu jucătorii, cu presa, dar și rezultatele slabe din acest debut de sezon au atras tot mai multe critici la adresa lui Jose Mourinho. Mă aștept ca managerul să fie demis până la Crăciun. Dacă va continua cu această plictiseală și jale, oamenii se vor întoarce și vor spune că această atitudine nu ne duce în top, așa că trebuie să schimbăm ceva. Pare același și același lucru. Pe măsură ce presa și fanii au tratat cazul lui Jose Mourinho în ceea ce privește negativitatea din ultimele sezoane, iar el se tot plânge de jucătorii pe care nu i-a avut, pare să ignore pe toată lumea și să o țină tot așa, ca de obicei”, a declarat Lee Sharpe, fost jucător al “diavolilor”.

La ultima conferință de presă, Jose Mourinho s-a înfuriat după ce un ziarist i-a spus că-l neglijează pe  Marcus Rashford. Portughezul s-a înfuriat şi a pornit o adevărată tiradă la adresa jurnaliştilor din Anglia.

ADVERTISEMENT
Tags: