Life

Musty de la Survivor România se iubește cu o fostă Războinică. Cine este și cum a început povestea lor de dragoste

Musty de la Survivor România a luat pe toată lumea prin surprindere cu noua sa relație amoroasă, mai ales că se știa că se iubește cu Alexandra Crișan, fostă concurentă X Factor.
13.10.2021 | 08:30
Musty de la Survivor Romania se iubeste cu o fosta Razboinica Cine este si cum a inceput povestea lor de dragoste
Musty de la Survivor România se iubește cu o fostă Războinică. Cine este și cum a început povestea lor de dragoste. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fratele lui Kamara de la Alb Negru s-a despărțit de femeia care l-a făcut tată de trei ori și s-a îndrăgostit de o fostă Războinică din Republica Dominicană, dar nu din sezonul în care a participat el.

Musty a păstrat secretă relația pe care o are cu Alice de la Survivor România. Cei doi se știu de multă vreme, dar au ajuns să formeze un cuplu în urmă cu jumătate de an.

ADVERTISEMENT

Fostul Războinic din Republica Dominicană și actuala sa parteneră de viață sunt de nedespărțit și unde mai pui că au planuri foarte serioase legat de viitor.

Musty de la Survivor România, relație neașteptată cu o Războinică. Cu cine se iubește fostul concurent

Musty de la Survivor România este gata să ajungă la altar cu aleasa inimii sale, Alice, cea care a fost participantă în aceeași competiție de la Kanal D, dar în primul sezon.

ADVERTISEMENT

În plus, fostul Războinic nu este îngrijorat nici de diferența de vârstă dintre ei, Alice având numai 24 de ani, în timp ce fratele lui Kamara are 39 de ani.

„Noi ne gândim la multe chestii, ne punem pe masă multe variante. Ea e foarte serioasă și a avut doar câteva persoane în viață ei. Eu am trăit altă viață și ea a crezut că o să avem o relație scurtă.

ADVERTISEMENT

Din experiență mea, viața mi-a arătat că nu contează cât de mare este diferența de vârstă. Am mai avut discuții cu ea. Aproape trăim împreună.

Suntem foarte mult timp împreună și pot să spun că trăim împreună. Noi avem și gândul ăla să ne mutăm chiar împreună, să avem un viitor. Eu am sentimente pentru ea.  

ADVERTISEMENT

Eu i-am zis de câteva ori că o să ne căsătorim și când îmi zice da, când zice nu. O las acolo așa și aștept momentul când o să-mi zică ea”, a spus Musty de la Survivor România în emisiunea „Bărbați vs. Femei”, de la wowbiz.ro.

Musty și Alice de la Survivor România
Musty și Alice de la Survivor România sunt un cuplu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Musty și Alice de la Survivor România, relație ținută secretă

Alice a mărturisit că ea a fost cea care și-a dorit ca relația amoroasă să fie ținută secretă o vreme. În cele din urmă la un eveniment monden tânăra a dat cărțile pe față.

Mai mult decât atât, fosta Războinică spune că are încredere în iubitul ei și nu este deloc geloasă pe relația pe care o are acesta cu artista Mellina.

ADVERTISEMENT