Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mutarea lui Ivaylo Petev care l-a impresionat pe Sorin Cârțu: „Parcă au jucat și de frică”

Sorin Cârțu este impresionat de schimbările lui Ivaylo Petev pentru Sepsi - Universitatea Craiova și laudă titularizarea lui David Lazar.
06.02.2024 | 17:24
Mutarea lui Ivaylo Petev care la impresionat pe Sorin Cartu Parca au jucat si de frica
Mutarea lui Petev care l-a impresionat pe Cârțu la Sepsi – Craiova 1-3. „Parcă au jucat și de frică”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev a luat măsuri radicale după eșecul cu FCSB și a schimbat șapte jucători în Sepsi – Universitatea Craiova, scor 1-3. Sorin Cârțu s-a declarat impresionat de titularizarea lui David Lazar în locul lui Laurențiu Popescu la Sfântu Gheorghe.

Mutarea lui Petev care l-a impresionat pe Sorin Cârțu la Sepsi – Craiova 1-3. „Parcă au jucat și de frică”

Universitatea Craiova s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Sepsi OSK, iar „alb-albaștrii” risipesc din emoțiile pentru calificarea în play-off. Ivaylo Petev a mutat inspirat la Sfântu Gheorghe și a reușit să câștige pentru prima dată în ultimele două luni.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu s-a arătat impresionat de măsurile luate de Ivaylo Petev la FANATIK SUPERLIGA și a mărturisit ce schimbări l-au impresionat. Legenda din Bănie a văzut cu ochi buni schimbarea dintre buturi a lui Laurențiu Popescu cu David Lazar.

Și titularizarea lui Ștefan Vlădoiu l-a surprins în mod plăcut pe Sorin Cârțu și îl laudă pe fundașul dreapta. Acesta i-a oferit o centrare excepțională lui Jovan Markovic la golul egalizator din Sepsi – Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Știi unde a fost mișcarea lui foarte inteligentă, introducerea lui Lazar în poartă. A fost inspirat cu introducerea lui Lazar pentru că știi cum e și cu intratul portarului după un anumit timp, mai vine și el cu șansa lui. La fel cu schimbi și antrenorul, mereu primele etape le câștigă uită-te și la CFR Cluj, că e cu șansă că e cu neșansă, dar te ajută.

Așa a fost și cu Lazar aseară, nu a avut niște intervenții deosebite. S-a uitat la mingii au mai trecut peste bară, a zis afară, afară. A fost inspirat și la băgat pe Vlădoiu, Vlădoiu a făcut o partidă excelentă și mi-a plăcut ca niciodată. A ieșit în evidență și prin atitudinea lui din apărare, dar și prin participarea în atac”, spune Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu: „Centrarea pe care a dat-o la gol a fost de manual. Parcă au jucat și de frică”

„Centrarea pe care a dat-o la gol a fost așa de manual, o centrare extraordinară și cu multă calitate, cu mult simț tactic. Aici a intervenit bine pentru meciul ăsta. Toți au contribuit, am văzut o echipă care parcă a jucat și de frică, adică frică a tot ce li s-a întâmplat până acum și ce li se putea să se întâmple.

Au fost mult mai conectați și meciul pentru o persoană neutră, le-a plăcut foarte mult partida pentru că amândouă echipele au jucat și au fost acțiuni și dintr-o parte și din alta. A mutat inspirat și până la urmă a ieșit câștigător și el și echipa.

ADVERTISEMENT

La partida asta am văzut față de alte partide și conjuctura jocului a fost favorabilă în câteva momente. Uneori adversarul a avut șansa să facă 2-1 și a ratat și după ai făcut tu 2-1 pe niște acțiuni bune. Pe lângă faptul că echipa a dat 3 goluri meritate și frumoase în special al lui Crețu și Markovic, pe lângă asta și-au mai creat și alte acțiuni”, a spus Cârțu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare luni, marți și vineri doar pe site-ul FANATIK.RO.

Sorin Cartu, ANALIZA dupa PRIMA VICTORIE a Universitatii Craiova in 2024: "AU JUCAT SI DE FRICA"

ADVERTISEMENT
Tags: