Life

„N-am avut bani de Poiana Brașov”. Destinația exotică în care Cabral a mers cu Andreea

La început de an, Cabral și soția lui, Andreea Ibacka, au ales să plece într-o vacanță exotică. Pe rețelele de socializare, prezentatorul tv a scris și un mesaj ironic.
16.01.2024 | 22:47
Nam avut bani de Poiana Brasov Destinatia exotica in care Cabral a mers cu Andreea
Cabral a glumit pe seama prețurilor mari din România/ sursa foto: instagram, colaj: fanatik
ADVERTISEMENT

Cabral Ibacka și Andreea, partenera lui de viață, au decis să dea o fugă la căldură la începutul acestui an. De data aceasta, cei doi au ales însoritul Dubai, acolo unde se bucură de o vacanță de vis alături de copiii lor, Tiago și Namiko.

Cabral și Andreea Ibacka, vacanță la Dubai

Cabral Ibacka, unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv de la noi din țară, și-a luat familia și a plecat în Dubai, la început de 2024. El și soția lui sunt unul dintre cele mai urmărite cupluri din România, așa că fanii lor sunt atenți la postările lor de pe social media.

ADVERTISEMENT

După ce a ajuns în Dubai, Cabral le-a arătat prietenilor virtuali cum își petrece timpul acolo. Cum era de așteptat, el a făcut câteva poze la o fântână din Dubai Mall of Emirates, pe care le-a postat pe Instagram. În plus, el nu s-a putut abține să scrie și un mesaj ironic, care a stârnit hohote de râs.

De ce a ales o destinație exotică

Inițial, el a precizat că nu știe ce să posteze pe social media când pleacă în vacanță, dar a dezvăluit de ce a ales Dubai. Cabral a glumit pe seama faptului că nu și-a permis să meargă în Poiana Brașov, pentru că prețurile sunt foarte piperate în celebra stațiune de la munte.

ADVERTISEMENT

„Niciodată nu am știut cum să postez din vacanță. Dacă locul poate părea luxos…dă lumea cu castraveți stricați după mine…că mă laud. Dacă locul pare prea simplu… aruncă lumea cu ceapă verde expirată… că-s vai steaua mea. Așa că pun poza asta aici… și vă zic că am venit în Dubai doar pentru că n-am avut bani de Poiana Brașov.”, a scris Cabral Ibacka pe Instagram, în dreptul fotografiilor din vacanță.

Secretul căsniciei lor

Cabral și Andreea Ibacka sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună doi copii, pe Namiko și Tiago. Anul trecut, prezentatorul tv dezvăluia care este secretul unui mariaj trainic. Atât el, cât și Andreea, respectă o anumită regulă, de la care nu se abat niciodată.

ADVERTISEMENT

Deși par că se înțeleg de minune din exterior, Cabral și Andreea Ibacka au și neînțelegeri în mariaj. Carismaticul prezentator tv a explicat că soția lui este extrem de critică, dar preferă să nu se supere pe ea și să găsească o soluție salvatoare.

„Andreea este critică și cu ea, și cu mine. Noi ne-am cultivat treaba asta. De multe ori în cuplu, oamenii încearcă să se menajeze ca să nu strice feng-shui-ul. În ceea ce privește meseria, însă, atunci când cineva îți dă mărimea succesului sau eșecului sincer, fără orgolii, fără supărări, fără apăsări, te ajută foarte mult. Dacă există sugestii, și dacă ele sunt cerute de soția mea în momentul respectiv, i le dau”, a spus Cabral, pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT