Life

Nadine a spus de ce a renunțat la televiziune. Motivul a fost scos la iveală abia acum

Nadine a cunoscut celebritatea la o vârstă foarte fragedă odată cu emisiunea Școala Vedetelor, însă peste o vreme avea să lase totul în urmă. De ce a renunțat la micile ecrane.
13.05.2022 | 23:53
Nadine a spus de ce a renuntat la televiziune Motivul a fost scos la iveala abia acum
Nadine, despre decizia de a abandona cariera în televiziune. Ce a spus vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Masked Singer România a spus de ce a abandonat cariera începută la vârstă de numai 18 ani. A primit șansa de a fi aleasă într-un proiect condus de regizorul Titus Munteanu, iar de atunci a început să fie recunoscută.

Nadine, despre decizia de a abandona cariera în televiziune. Ce a spus vedeta

Nadine își amintește că a fost la o preselecție de la TVR unde nu ar fi vrut să ajungă, însă soarta a avut alte planuri pentru ea. Ulterior, artista a semnat mai multe contracte în televiziune și a început să cânte, dar la un moment dat s-a oprit.

ADVERTISEMENT

„Pentru că, deși nu trăisem transformarea de care mă bucur acum, intuiam că nu există succes. Succesul despre care vorbesc, la care fac oamenii referire, este o mascaradă. Este praf în ochi.

Să am privilegiul de a mă naște pe lumea asta, să pot manifesta chestia asta pe care nimeni nu o poate explica: VIAȚĂ, iar eu să mă gudur că mi-a dat nu știu cine un premiu sau că am câștigat nu știu câți bănuți sau că m-a apreciat nu știu cine…

ADVERTISEMENT

Este umilitor. Percep total complexitatea omului care sunt, percep total complexitatea sistemului după care funcționează trupul meu fizic, iar asta mă împiedică să mai percep așa-zisul succes despre care vorbesc oamenii.

Pentru mine succes înseamnă, de exemplu, să ating o anume stare a minții sau să reușesc o anume conexiune cu Ființa în timpul meditației în alpha”, a dezvăluit vedeta pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT

Nadine, împlinită la 45 de ani. S-a mutat în Franța

În momentul de față, Nadine spune că la vremea respectivă știa că succesul este cu totul altceva decât i se spunea, de aceea a lăsat totul baltă. A putut să nu mai privească în urmă pentru că nu percepea faima ca pe ceva foarte valoros.

Acum cântăreața crede că a avut mare dreptate. Trăiește departe de România, în Franța, acolo unde este foarte fericită alături de soț și fiul lor. Actrița de film este împlinită din toate punctele de vedere, mai ales după ce a luat examenul de bacalaureat.

ADVERTISEMENT