Life

Nadine, ”certată” de compania de electricitate pentru că nu a scăzut suficient consumul! ”Mi-au semnalat și orele greșite în care am folosit aparatele casnice”

Nadine de la Școala Vedetelor a primit o scrisoare din partea firmei de electricitate din Franța. Este ”certată” că nu a redus suficient consumul de curent, deși l-a scăzut cu 23%
25.09.2022 | 18:12
Nadine certata de compania de electricitate pentru ca nu a scazut suficient consumul Miau semnalat si orele gresite in care am folosit aparatele casnice
Nadine de la Școala Vedetelor, ”certată” de firma de electricitate pentru că nu a redus suficient. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Nadine, una dintre vedetele care au scris istorie în perioada Școala Vedetelor s-a mutat de peste un an de zile într-un sat din Franța. La 44 de ani, vedeta a decis după ce a terminat liceul la fără frecvență, să locuiască la marginea unei pădurice, împreună cu soțul și băiețelul lor.

Nadine, ”certată” de compania de electricitate: ”Deși am scăzut cu 23% consumul electric, față de luna trecută”

Nadine, discretă în ultimul an de zile cu viața privată, aparițiile ei pe micile ecrane fiind aproape inexistente, însă vocală pe rețelele de socializare, a dorit mereu să tragă un semnal de alarmă. Acolo vedeta s-a putut exprima fără bariere. Tot acolo a avut curajul să își asume probleme pe care puțini au puterea să le recunoască.

ADVERTISEMENT

Revine acum cu o nouă postare în care se destăinuie urmăritorilor ei, după ce a depus eforturi uriașe să pună umărul la ceea ce societatea franceză încearcă, și anume, reducerea consumului de curent, pentru conservarea resurselor electrice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadine (@nadinevoindrouh)

Vedeta afirmă că a fost ”certată” de firma de electricitate, deși a scăzut cu 23% consumul electric, față de luna trecută.

ADVERTISEMENT

Am fost certată de compania de electricitate de aici, din Franța, pentru că, deși am scăzut cu 23% consumul electric, față de luna trecută, la indicațiile acesteia, nu este suficient față de obiectivele stabilite în comun de societatea franceză zonală.

Mi a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă”, a scris Nadine pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Nadine de la Școala Vedetelor, program impus de compania electrică pentru a folosi electrocasnicele

Tot în scrisoarea mai sus menționată, vedetei i se reamintește care sunt orele în care trebuie să se încadreze să spăle la mașina de spălat rufe sau la cea de vase sau să folosescă uscătorul de rufe.

De altfel, i-au fost semnalate și orele greșite în care a folosit aparatele casnice mai sus amintite, indicandu-i-se să se încadreze, după cum urmează: de luni până duminică, între orele 13:10 și 15:10, iar noaptea, de la 01:10 la 07:40 dimineață.

ADVERTISEMENT

În consecință, de ieri mi-am pus alarmă în calendar, cu o ora înainte de a apăsa butoanele aparatelor casnice.

Este un pic de frecuș, în sensul că dacă spăl rufele și afară plouă, le usuc în sufragerie, pe uscător, pentru că dacă dau drumul la 13:10, nu mă încadrez să mai și usuc.

Acest efort este o nimica toată, având în vedere că ne ajută să depășim ceva mai bine perioada și, cine știe, poate așa cum pandemia ne-a mai învățat una, alta, în ciuda dezastrului, poate și din această perioadă vom reuși să scoatem ceva bun. Cât de cât”, mai puncta vedeta în postare.

Cum vede Nadine societatea în care trebuie să-și crească copilul

Nadine a revenit pe Facebook cu o nouă problemă care o frământă, cu atât mai mult cu cât este mama unui băiețel, Noah, care va crește în societatea asta, pe care ea o consideră defectuoasă. Vedeta consideră că civismul este un lucru esențial pentru o societate, iar dacă acesta nu mai există se poate muta în pădure.

Eu vreau să trăiesc într o societate parteneră cu statul/sistemul. Ca să fiu bine cu mine, am nevoie să reciclez, să donez, să voluntariez, să economisesc, pentru că așa înțeleg eu să investesc în calitatea comunității din care fac parte.

Acesta este civism, iar dacă el nu există, atunci eu nu vreau să trăiesc în societate, nu văd rostul. Fără civism, mă mut în pădure și trăiesc din ce îmi dă pământul.

Nu putem renunța la aceste valori! Ce lume lăsăm copiilor noștri?”, a mai adăugat Nadine de la Școala Vedetelor.

Să ne reamintim că Nadine este una dintre puținele vedete care au avut curajul să povestească în public despre problemele cu alcoolul. Vedeta a recunoscut că a fost dependentă de băuturi alcoolice. Cântăreața a dezvăluit când a început, dar și în ce situații a ajuns din această cauză.

ADVERTISEMENT