Life

Nadine a fost dependentă de alcool. În ce situații jenante a ajuns din această cauză

Nadine a vorbit deschis despre consumul de băuturi alcoolice și momentele neplăcute prin care a trecut. Vedeta a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor.
30.08.2022 | 11:21
Nadine a fost dependenta de alcool In ce situatii jenante a ajuns din aceasta cauza
Nadine, despre dependența de alcool. Cum a afectat-o excesul de băutură. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a show-ului Școala Vedetelor, de la TVR 1, a fost dependentă de alcool, dar nu mai consumă de câțiva ani. Cântăreața a povestit cum a început, dar și în ce situații a ajuns din această cauză.

Nadine, despre dependența de alcool. Cum a afectat-o excesul de băutură

Nadine a dus o luptă foarte grea cu consumul de băuturi alcoolice. A început să bea chiar dacă nu-i plăcea prea mult gustul vinului, însă a ajuns rapid să dea gata câteva sticle pe zi, lucru care i-a afectat viața.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta cântăreață a mers la terapie, unde a descoperit care era adevăratul motiv pentru care a devenit dependentă de alcool, fiind convinsă că sfaturile terapeutului au făcut reale minuni în cazul său.

„Nu mai beau de câțiva ani, iar când o făceam credeam că o fac pentru că îmi place. Detestam gustul alcoolului, însă iubeam felul în care îmi schimba realitatea. Nu știam cum să fac altfel. Azi știu.

ADVERTISEMENT

Toți în jurul meu beau ca pe ceva normal, însă acum știu că alcoolul nu este ceva normal. Este un alt fel de drog care duce la o boală lungă și agonizantă. Cântăm despre alcool, despre beție, ne lăudăm cu cât de mult alcool am băut nu știu unde.

Postăm pe social media pahare și sticle cu alcool pe care le dăm pe gât, ca și cum ar fi o mare virtute. Să bei alcool nu este o virtute. Pentru cei mai mulți este o boală.

ADVERTISEMENT

Alcoolul m-a pus în situații penibile, mi-a distrus prietenii, m-a pus în situații de viață și de moarte și mi-a furat și multe situații de viață pe care nu mi le mai amintesc.

Dacă poți să bei doar un pahar, ocazional, ești unul dintre puținii fericiți. Cei mai mulți însă nu își concep viața fără alcool. Eu n-am putut niciodată să mă rezum la un pahar de vin seara sau uneori, un pic la o petrecere.

ADVERTISEMENT

Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi, și culmea, funcționam în felul meu, însă eram la un sfert de capacitate față de omul care sunt azi”, a scris Nadine pe contul de Instagram.

Nadine, despre efectul consumului de alcool

Nadine observă în momentul de față care este efectul consumului de alcool, de la destrămarea unor căsnicii până la copiii care ajung să fie crescuți fără părinți. Băutura este unul dintre factorii care duce la accidente de circulație.

În momentul de față, artista susține că a descoperit un „substitut” mult mai bun, apa. De asemenea, ceaiurile se numără prin băuturile adorate de frumoasa brunetă care nu a crezut că se poate distra fără un pahar de vin.

ADVERTISEMENT
Tags: