Life

Nadir, dezvăluiri despre Loredana Groza, Dan Bittman și falsitatea din showbiz: „Am rămas cu gust amar”

Nadir a făcut o serie de dezvăluiri despre colaborarea cu Loredana Groza, profesorul Dan Bittman și falsitatea care cuprinde showbiz-ul românesc, într-un podcast.
28.06.2023 | 14:30
Nadir dezvaluiri despre Loredana Groza Dan Bittman si falsitatea din showbiz Am ramas cu gust amar
Nadir, dezvăluiri despre Loredana Groza și Dan Bittman. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Nadir a spus cu ce părere sinceră a rămas despre Loredana Groza și Dan Bittman, doi mari artiști pe care a reușit să îi cunoască datorită participării la X Factor România.

Nadir, dezvăluiri despre Loredana Groza și Dan Bittman. Cum a fost perioada X Factor pentru cântăreț?

Cântărețul care a și lansat o melodie cu Lori a fost invitat în podcastul lui Ameri Nasrin, unde nu a economisit niciun cuvânt atunci când a pus pe masă cât de falsă e lumea showbiz-ului.

ADVERTISEMENT

De altfel, libianul adoptat de România a declarat că poate nici felul său de a fi nu e tocmai ok raportat la lumea mondenă, însă atunci când nu îi place de cineva nu se poate preface. Poate că din cauza asta, spune el, a pierdut niște trenuri în viață.

Nadir a zis că pentru că nu mai putea suporta falsitatea, a refuzat să mai participe la evenimente. Este foarte selectiv cu oamenii și mizează întotdeauna pe feeling.

ADVERTISEMENT

Muzicianul a trecut în revistă experiența pe care a avut-o la X Factor. Acesta și-a amintit cum a sărit gardul din camp și a fost avertizat că va fi scos din competiție. Nu s-a întâmplat asta, în cele din urmă.

Nadir a sărit gardul la X Factor: „Nu mai puteam”

Nadir a mai mărturisit că nu credea niciodată că va ajunge să cânte cu Loredana Groza. Cel care le-a făcut ”lipeala” pentru colaborarea lor muzicală a fost Randi. Artistul a fost extrem de uimit când Lori a acceptat din prima această propunere.

ADVERTISEMENT

„Bine că a vrut femeia să facă piesă cu mine. Pentru mine a fost o experiență mișto, chiar a acceptat din prima. Propunerea a venit de la Randi și am zis că n-are cum să facă, sunteți nebuni?

Loredana e un nume și peste 30 de ani. Piesa a fost și e șlagăr. Se dă și acum, că mă mai uit pe CREDIDAM. Eu cel mai mult simt muzica arabă, de-aia îmi și plac manelele”, a declarat Nadir în podcastul Ameritat.

ADVERTISEMENT

Libianul și-a amintit, apoi, și de Dan Bittman, în a cărui echipă a fost la X Factor. „Am învățat multe de la Dan Bittman, e un om foarte mișto. Am văzut niște caractere. După ce s-a terminat X Factor, a venit la noi acasă, în căsuța aia de unde mai evadam noi. Am sărit gardul. M-a turnat unul din angajați. Au zis că mă scot din concurs. (…)

Nu mai puteam. Nu vreau să zic aici, nu e de laudă, dar vedeam niște copii care erau triști, deschideau frigiderul și ziceau: Moamă, câtă mâncare!”, a adăugat cântărețul.

Showbiz-ul, plin de falsități? Cântărețul e tranșant: „Nu-mi place perversitatea”

După ce i-a lăudat pe Loredana Groza și Dan Bittman, Nadir a scos la înaintare părțile mai puțin plăcute ale industriei muzicale și ale showbiz-ului, în general. Acesta a spus că s-a certat, la un moment dat, cu un mare compozitor, care îl critica atunci când nu trebuia, în opinia lui. Nu a vrut, însă, să îi dea numele.

„Mie nu-mi place perversitatea, iar în domeniul ăsta sunt mulți care râd, apoi te bârfesc. Eu fac urât la băutură și perversitate. Nu pot, adică îți spun pe față, îți zic direct. Nu sunt obligat să trăiesc cu astfel de oameni. Uite, eu nu m-am dus la evenimente. Nu pot să râd cu tine dacă nu-mi place de tine. 

Am rămas cu gust amar. Cum eram noi la X Factor, toată lumea avea impresia că suntem veniți cu barca, cu metroul. N-am avut această diplomație să zic îmi pare rău, nu pot.

În industria asta trebuie să faci sute de compromisuri. Eu dacă mă duceam la studio și nu-mi plăcea de ăla care compunea… Nu puteam să stau lângă el. Un mare compozitor al României mi-a zis… Eram la studio, până mai înveți, mi-a zis că noi cântăm ca un c*r și vreți hituri. A zis mai bine să-ți vezi de șaormele tale.  Ne-am mai întâlnit după aceea. Lui i se pare și acum că era ceva ok”, a spus fostul elev al lui Dan Bittman.

ADVERTISEMENT