Life

Nick Casciaro, aprecieri pentru Ramona Bădescu. Ce relație are câștigătorul de la X Factor cu actrița

Nick Casciaro, laude pentru Ramona Bădescu. Ce legătură este între câștigătorul de la X Factor și vedeta în vârstă de 54 de ani.
24.04.2023 | 21:35
Nick Casciaro aprecieri pentru Ramona Badescu Ce relatie are castigatorul de la X Factor cu actrita
Nick Casciaro, laude pentru Ramona Bădescu. Ce legătură este între câștigătorul de la X Factor și vedetă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Artistul italian care a câștigat marele premiu al concursului muzical prezentat de Dani Oțil și Răzvan Simion, are numai aprecieri pentru una dintre marile actrițe din România. Ce relație, de fapt, este între cei doi.

Nick Casciaro, laude pentru Ramona Bădescu. Ce legătură este între câștigătorul de la X Factor și vedetă

Nick Casciaro are numai laude pentru Ramona Bădescu alături de care a cântat pe aceeași scenă la finalul anului trecut. Câștigătorul de la X Factor și actrița au făcut un adevărat spectacol în cadrul evenimentului intitulat Passione.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a fost însoțită de trupa Trio CantaNapoli, cei doi artiști interpretând împreună melodia Sanie cu zugălăi și piesa celebră în Italia, Funiculi, Funicula. Cei doi se gândesc să colaboreze cât mai curând.

Planurile celor doi artiști sunt să scoată pe piață o piesă chiar primăvara aceasta, la care să-i facă inclusiv videoclip. Până atunci încă vedeta de la Antena 1 și Ramona Bădescu se bucură de o prietenie foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

„Ramona este o mare profesionistă, o persoană dulce, adevărată, curată și plină de inițiative. Ne-am întâlnit să discutăm despre o colaborare și în curând vor veni și noutăți frumoase în acest sens”, a declarat Nick Casciaro pentru ciao.ro.

Nick Casciaro, planuri pentru cariera muzicală

Nick Casciaro a mai dezvăluit că în perioada următoare vor apărea foarte multe noutăți în plan profesional pentru că a semnat cu o casă de producție din România. Vedeta pregătește noul videoclip pentru noul său single.

ADVERTISEMENT

Acesta este regizat de Petre Năstase și este un proiect în limba italiană, plin de dragoste, viață și foarte multă emoție. Câștigătorul de la X Factor abia așteaptă ca publicul din țară noastră, dar și din Italia să-i asculte muzica.

„În viață vreau să țintesc mereu cât mai sus! Peste câțiva ani îmi doresc și vreau să sper și să cred că voi avea propriul meu spectacol și că voi umple Sala Palatului din București!

ADVERTISEMENT

Consider că America este țara din care vine toată  muzica bună. Ar fi un vis împlinit pentru mine să ajung acolo și să fiu considerat un artist profesionist peste ocean”, a mai precizat Nick Casciaro, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT