Sport

Nana Falemi caută viitoarele staruri ale naționalei. Clubul FC Nana Juniors organizează selecții pentru copiii născuți în anii 2009-2010

Școala de fotbal al lui Nana Falemi organizează selecții pentru copiii născuți în perioada 2009-2010. Anunțul fostului mijlocaș de la FCSB.
25.11.2022 | 17:08
Nana Falemi cauta viitoarele staruri ale nationalei Clubul FC Nana Juniors organizeaza selectii pentru copiii nascuti in anii 20092010
FC Nana Juniors organizează selecții pentru copiii născuți în perioada 2009-2010. Sursă foto: Nana Falemi.
ADVERTISEMENT

Clubul FC Nana Juniors organizează în perioada 5-15 decembrie selecții pentru copiii născuți în perioada 2009-2010. Fostul mijlocaș de la FCSB (n.r. Steaua) caută viitoarelor staruri din naționala României.

Clubul FC Nana Juniors organizează selecții pentru copiii născuți în perioada 2009-2010

Nana Falemi, jucător al Stelei (n.r. FCSB) în perioada 1999-2005, și-a deschis propria școală de fotbal în 2018. Principalul motiv care a stat la baza deciziei a fost dorința de a le pune la dispoziție micuților fotbaliști condițiile ideale pentru a-și dezvolta pasiunea pentru fotbal.

ADVERTISEMENT

Micii sportivi se pot antrena pe un teren de 100 de metri sub îndrumarea unor buni specialiști care constau în foști fotbaliști, preparatori fizici participanți la Jocurile Olimpice sau campioni mondiali și europeni.

Ultimele selecții ale clubului de fotbal al lui Nana Falemi îi vizează pe copiii născuți în perioada 2009-2010. Anunțul se adresează atât începătorilor, cât și micuților fotbaliști care sunt în căutarea unui club la care să joace. Selecțiile vor debuta pe 5 decembrie și se vor desfășura la Baza Voința, în apropierea stației de metrou de la Aurel Vlaicu.

ADVERTISEMENT
FC Nana Juniors. Sursă foto: Nana Falemi
FC Nana Juniors. Sursă foto: Nana Falemi
FC Nana Juniors. Sursă foto: Nana Falemi
FC Nana Juniors. Sursă foto: Nana Falemi
FC Nana Juniors. Sursă foto: Nana Falemi
FC Nana Juniors. Sursă foto: Nana Falemi

Școala de fotbal al lui Nana Falemi organizează selecții pentru copiii născuți în perioada 2009-2010. Anunțul fostului mijlocaș din naționala Camerunului

Nana Falemi a vorbit despre modul de lucru de la școala sa de fotbal și a enumerat beneficiile de care vor avea parte micuții fotbaliști.

„Pragul de trecere la fotbalul în 11 este unul esențial în devenirea micilor jucători și le vom oferi toate condițiile pentru a crește într-un mediu în care le vom cultiva copiilor valorile morale, le vom transmite respectul pentru munca pe care o depun la antrenamente, pentru colegi, adversari și colectiv tehnic.

ADVERTISEMENT

Copiii primesc la noi antrenamentele și îndrumarea, de care au nevoie ca să crească bine! După zeci de ani de experiență competițională, la nivel de performanță, și ani de studii,  mi-am conturat propria metodă/rețetă de pregătire a copiilor, și am început sa creez o Armată de Falemi. 

La Grupa 2009/2010 în antrenamentele tehnico-tactice pe care le facem la FC Nana Juniors, punem accentul atât pe dezvoltarea tehnicii individuale 1vs1, în atac și în apărare, cât și pe dezvoltarea jocului de echipă”, a declarat Nana Falemi prin intermediul unui comunicat de presă.

ADVERTISEMENT
FC Nana Juniors. Sursă foto: Nana Falemi
FC Nana Juniors. Sursă foto: Nana Falemi

Nana Falemi, mesaj pentru micuții fotbaliști de la propria școală de fotbal: „Suntem ca o familie și punem accentul pe adaptarea imediată la grup”

Fostul fotbalist a continuat să vorbească despre proiectul pe care l-a înființat în urmă cu patru ani. Fostul jucător al Stelei și al naționalei Camerunului va propune în cadrul școlii de fotbal multe dintre metodele fizice și psihologice pe care le-a folosit în carieră.

„Copiii învață să recunoască momentele jocului, învață să le rezolve împreună, în echipă, și individual. Preocuparea mea cu cei de 2009 și 2010 este să înțeleagă jocul, să devină responsabili;  să învețe să aleagă singuri cele mai bune soluții pentru rezolvarea situațiilor din teren, nu după șabloane  sau de gura antrenorului, să facă alegerile cu încredere și să-și asume consecințele actiunilor lor, pe teren. 

Să își dezvolte personalitatea și curajul și sa acționeze ca o echipă, să joace unul pentru celălalt! Suntem ca o familie și punem accentul pe adaptarea imediată la grup.

Obiectivul nostru e să formăm grupe de performanță, cu copii care vor să facă serios fotbal și vor să urce pas cu pas pe treptele performanței până își vor atinge visul. Multe metode de pregătire fizică și psihologică sunt cele pe care le-am folosit eu în carieră”, a încheiat Nana Falemi.

Detalii suplimentare pot fi accesate pe pagina de Facebook și Instagram a școlii de fotbal a lui Nana Falemi (@fcnanajuniors), dar și pe site-ul www.fcnanajuniors.ro.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii